Åpen søknad

Er du interessert i å jobbe hos oss i Geomatikk? Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og engasjerte personer som ønsker å være med på å forme fremtiden innen infrastruktur og nettverksbeskyttelse.

Hos Geomatikk er våre ansatte vår viktigste ressurs. Vi tilbyr spennende karrieremuligheter i et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø. Uansett om du er nyutdannet eller har lang erfaring, oppfordrer vi deg til å sende inn din CV og en kort søknad som forteller litt om deg selv og dine interesser, samt hva du kunne tenke deg å jobbe med.

Ved å sende inn en åpen søknad blir du en del av vår talentbase, og vi vil kontakte deg dersom det dukker opp relevante stillinger som passer din profil.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Første søknadsdato:

Geomatikk AS

Geomatikk beskytter samfunnets nervetråder. Vår visjon er å sikre samfunnet uavbrutt tilgang til kritisk infrastruktur. 

Geomatikk AS opererer en landsdekkende tjeneste for gravemelding og kabelpåvisning med tilknyttede tjenester og programvare. Vi har feltteknikere stasjonert over hele Norge for å være så tett på oppdragene som mulig. Selskapet er landets ledende miljø innen innmåling og dokumentasjon av ledningsnett, GIS-tjenester og dokumentforvaltning. 

Geomatikk AS henvender seg til ledningseiere, entreprenører, offentlig virksomhet og bedrifter i det private næringslivet. Våre tjenester skaper en samhandlingsplattform for netteiere, offentlige myndigheter, graveentreprenører og samfunnet for øvrig, som bidrar til å forenkle deres arbeid, samt unngå at kritisk infrastruktur blir skadet. Våre løsninger er enkle å bruke og gir netteiere og offentlige myndigheter oversikt og kontroll over graveaktiviteten nær deres infrastruktur / på deres grunn. 

Vi er en del av den nordiske Geomatikk-gruppen bestående av flere selskaper som alle verner om samfunnets infrastruktur og bidrar til å skape en digital framtid. London-baserte Hg Capital er majoritetseier i Geomatikk-gruppen.

Logo

Åpen søknad

Er du sikker på at du vil trekke tilbake denne søknaden?

Lagrer endringer
Lagrer endringer
Lagret!