Application Specialist, Visma Fivaldi

Etsimme Visma Fivaldi Customer Care -tiimiin ratkaisukeskeistä asiantuntijaa, joka ei pelkää tarttua haasteisiin ja haluaa aktiivisesti kehittää asiakaskokemusta. Visma Fivaldi on jo 700 tilitoimiston valinta ja 8 000 suomalaista yritystä käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Mikä sinua meillä odottaa?

Sovellusasiantuntijana tarjoat asiakkaillemme nopeaa ja laadukasta tukipalvelua ohjelman käyttöön liittyen. Hyödynnät ammattitaitoasi antamalla asiakkaille konsultoivaa opastusta ja tukea heidän kysymyksiinsä erilaisissa ongelmatilanteissa. Pääset myös tuottamaan ohjeita ja koulutusmateriaaleja. Palvelumme on proaktiivista asiantuntijatyötä ja kokemuksen karttuessa voit mahdollisuuksien mukaan osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin asiakastuen ohessa.

Mitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä?

Toivomme, että sinulla on 

  • osaamista taloushallinnon ohjelmistoista 
  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne
  • halua oppia uutta ja kehittyä 
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Aiempi kokemus Fivaldista ja/tai sovellustuessa työskentelystä on eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja oppimisen nälkä. Omaksut uusia asioita nopeasti ja palat halusta tarjota parasta asiakaspalvelua.

Olet itseohjautuva tiimipelaaja ja parhaimmillasi, kun pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja tarjoamaan parhaita ratkaisuja asiakkaiden arjen tueksi. Haluat jatkuvasti kehittää toimintaympäristöäsi ja uskallat myös epäonnistua kokeillessasi uutta. Pysyt rauhallisena vaikeissakin paikoissa, uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinua eteenpäin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työpaikan, jossa saat olla oma ihana itsesi ja pääset työskentelemään mahtavien kollegoiden kanssa. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, ketteryyttä ja uusien asioiden oppimista joka päivä. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme sinulle paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä, mutta olemme myös tukemassa sinua matkan varrella.

Meillä saat lähes 500 hengen rennon työyhteisön ympäri Suomen, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Palvelemme seitsemän tuotteemme avulla laajasti etenkin suomalaisia pk-sektorin yrityksiä. Kerromme sinulle mielellämme lisää, mutta voit jo tutustua meihin myös blogiemme kautta. 

Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2023. 

Työpisteesi voi sijaita Vaasassa, Jyväskylässä tai Helsingissä, mutta voit työskennellä myös etänä. Toivomme kuitenkin, että pääset ajoittain käymään toimistolla tapaamassa työkavereita, sillä yhteishenki on meille tärkeää. Suurin osa tulevista tiimikavereistasi työskentelee Vaasassa.

Palkkahaarukka tehtävässä liikkuu 3000-3200€ välillä riippuen valitun hakijan taustasta ja osaamisesta, mutta kuulemme mielellään odotuksistasi. Rekrytointiprosessiin sisältyy kaksi haastattelukierrosta ja soveltuvuusarviointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Team Manager Ainomari Karhu sähköpostitse osoitteesta ainomari.karhu@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on lähes 500 huippuasiantuntijaa toimistoillamme Helsingissä ja Lappeenrannassa sekä ympäri Suomea. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1500 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 14 500 työntekijää, 1,6 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä yli 2,2 mrd. euron liikevaihto (Q2/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Application Specialist, Visma Fivaldi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!