Application Specialist, Visma Sign

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Kiinnostaisiko työskentely kasvavassa SaaS-yrityksessä? Haluaisitko mukaan lämminhenkiseen tiimiin? :)
Tuotteemme huiman kasvun myötä tiimimme myös kasvaa entuudestaan, ja etsimme nyt Visma Sign Customer Care -tiimiimme uutta sovellusasiantuntijaa!

Mikä sinua meillä odottaa?

Sovellusasiantuntijana autat Visma Sign -palvelun asiakkaita ja ratkot erilaisia ongelmatilanteita chatissa, puhelimessa ja muissa sähköisissä kanavissa. Asiantuntemuksellasi tarjoat lisäarvoa ja sujuvaa asiakaskokemusta niin suomalaisille, ruotsalaisille kuin norjalaisille asiakkaillemme. 

Olet myös mukana kehittämässä tukimateriaaleja ja ideoit prosesseistamme yhä parempia yhdessä tiimikavereidesi kanssa. Asiakaspalvelun kehittämisen keskiössä on uusien ideoiden kokeileminen rohkeasti ja ilman ennakkoluuloja eksperimentoinnin hengessä.

Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, onnistumisia ja tiivistä yhteistyötä yli tiimirajojen muun muassa tuotekehityksemme kanssa. Oletkin parhaimmillasi ihmisten parissa työskennellessä ja nautit löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme!

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: Sinua odottaa aivan mahtava ja asiantunteva tiimimme! <3 Toiminnallemme on tyypillistä vapaus ja vastuu, uuden ideoiminen ja toimintamme aktiivinen kehittäminen. Hurjaa vauhtia kasvavan tuotteemme parissa työskenteleminen antaakin sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ja jättämään kädenjälkesi niin itse tuotteeseen kuin asiakaspalveluumme.


Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta

  • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ohjelmistojen parissa työskentelystä.
  • Luontaista halua auttaa asiakkaita menestymään.
  • Ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä pitää useita lankoja käsissä samanaikaisesti.
  • Aitoa kiinnostusta SaaS -alaa kohtaan ja näppäryyttä ottaa teknisiä työkaluja haltuun.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, sujuva ruotsin kielen taito katsotaan ehdottomasti eduksi.

Olet rempseä ja huumorintajuinen tiimipelaaja, jolle asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntä. Luonteeltasi olet myönteinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka haluaa kehittyä paremmaksi ja jakaa osaamistaan myös muille. Toivomme, että tuot  rohkeasti esiin omia ideoitasi ja olet myös valmis testaamaan niitä käytännössä. Näet muutokset mahdollisuuksina ja positiivinen otteesi siivittää sinut läpi haastavimmistakin tilanteista!

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä 

Olemme loistava työpaikka juuri sinulle, jos haluat mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan ja laajaan Visman asiakaspalveluyhteisöön. Sinut otetaan lämpimästi vastaan ja saat tueksi oman mentorin, joka auttaa sinut sisään tehtävän saloihin.

Olemme sitoutuneita, uteliaita, aktiivisia ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen omaehtoisesta opiskelusta ulkoisiin koulutuksiin. Työntekijälupauksemme mukaisesti haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat reilun 500 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 

Lue lisää tulevien kollegoidesi mietteitä asiakastyössä onnistumisesta.

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos yllä mainittu saa sinut syttymään ja tuntuu just sun jutulta, niin ethän jätä mahdollisuutta käyttämättä! Lähde mukaan meidän huimaan kasvutarinaan ja hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 4.8.2024. 

Palkkahaarukka tehtävässä on n. 2800-3000 euroa/kk riippuen hakijan taustasta ja osaamisesta.

Työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä tai Lappeenrannassa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Suurin osa tiimistämme työskentelee Helsingissä ja toiveissamme olisi, että uutena tiimikaverinamme pääset käymään ainakin satunnaisesti Helsingin Triplan toimistolla.

Kaipaatko lisätietoa? Lähetäthän kysymyksesi osoitteeseen: recruit.solutions@visma.com. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Application Specialist, Visma Sign

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!