Apulaisjohtaja, Jämsän vastaanottokeskus

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta - tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin Jyväskylän vastaanottokeskuksen Jämsän toimipisteeseen apulaisjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

SPR Länsi-Suomen piirin Jyväskylän vastaanottokeskus tuottaa vastaanottokeskuspalveluita Maahanmuuttovirastolle. Vastaanottopalveluilla tarkoitetaan majoituksen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, toimeentulon turvaamisen, tulkkauksen ja työ- ja opintotoiminnan muodostamaa kokonaisuutta, jota tuotetaan laadukkaasti järjestön arvopohjaa noudattaen.

Työtehtävät

Apulaisjohtajana toimit vastaanottokeskuksen etuuskäsittely- ja sote-henkilökunnan sekä vastaavan ohjaajan lähiesihenkilönä tukien ja kannustaen tiimiäsi heidän työssään. Tiimisi koostuu tällä hetkellä noin kymmenestä työntekijästä. Toimit laaja-alaisessa yhteistyössä muun muassa Maahanmuuttoviraston, poliisin, kaupungin toimijoiden ja muiden vastaanottokeskusten kanssa. Vastaat yksikön vastaanottopalvelujen tuottamisesta sekä talouden seurannasta, ja tukenasi sinulla on osaavan henkilökunnan lisäksi niin Jyväskylän vastaanottokeskuksen johtaja, kuin myös muiden yksiköiden esihenkilöt. 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Vastaanottokeskuksen apulaisjohtajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa sekä hyvää perehtyneisyyttä työhön kuuluviin tehtäviin. Apulaisjohtajalla tulee olla alan kokemusta (yhteensä vähintään kahden (2) vuoden työkokemus vastaanottokeskustoiminnasta tai julkisesta tai yksityisestä sosiaali- tai terveydenhuollosta) ja riittävä johtamistaito (koulutukseen sisältynyt tai sen lisäksi hankittu johtamiskoulutus tai käytännön kokemuksen kautta hankittu johtamistaito tai käytännössä osoitettu kyky omaksua ja kehittää vastaanottotoimintaan liittyviä tehtäväkokonaisuuksia). 

Kokemus vastaanottotyöstä tai maahanmuuttajatyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, kehitysmyönteisyyttä sekä muutoksen sietokykyä. Odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa ja vähintään B-luokan ajo-oikeutta.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon palvelut, työsuhdepyöräedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät johtajasopimuksen mukaisesti.

Toimipaikka sijaitsee Jämsässä ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. 

SPR Länsi-Suomen piirin Jyväskylän vastaanottokeskus operoi kolmella paikkakunnalla neljässä toimipisteessä: Jyväskylässä (800-paikkainen asuntopohjainen ja 150-paikkainen laitospohjainen) Jämsässä (500-paikkainen asuntopohjainen) ja Saarijärvellä (150-paikkainen asuntopohjainen). Vastaanottokeskuksen toimipisteiden työyhteisöissä työskentelee esihenkilöiden lisäksi ohjaajia, etuuskäsittelijöitä, sairaanhoitajia, kriisi- ja perhetyöntekijöitä, sosiaaliohjaajia sekä sosiaalityöntekijöitä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jämsän toimipisteen apulaisjohtaja Emma Selenius, 040 143 1255, emma.selenius@redcross.fi. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta, viimeistään 06.12.2022. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy. Aloitus 19.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla - sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Puhelin: 0401431255
Sijainti: Talvialantie 2
Logo

Apulaisjohtaja, Jämsän vastaanottokeskus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!