Apulaismyymäläpäällikkö

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin myynnin osaajaa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella. Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Vaasaan ja Kurikkaan!

Vaasan ja Kurikan Silmäasemien apulaismyymäläpäällikkönä kuulut tiiviiseen joukkueeseen, jossa työskentelee 25 työkaveriasi – optikoita, myyjiä, vastaanottohoitajia ja lääkäreitä.  Yhteisiä hetkiä vietetään työvuorojen ja palavereiden lisäksi erilaisissa virkistystapahtumissa. Arjessa teemme parhaamme, jotta työkaverikin voisi onnistua.  Esihenkilösi on myymäläpäällikkö Heidi.

Tehtävässä alkuun sinua auttaa mahtava perehdytysohjelmamme. Ensin pääset osallistumaan optisen myyjän keskitettyyn perehdytykseen ja rinnalla tutustut myös apulaismyymäläpäällikön tehtävään. Pääset myös huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä myynti-ja asiakaspalvelukoulutuksissa. Arjen työhösi saat matkan varrella tukea mm. myymäläpäälliköiden ja apulaismyymäläpäälliköiden yhteisistä myyntikokouksista sekä säännöllisistä sparreista oman esihenkilösi kanssa. Halutessasi urapolkusi voi johtaa muihinkin tehtäviin, sillä isossa talossa tarjoamme monia mahdollisuuksia.

Yhdessä tekemistä, aktiivista myyntiä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista

Oletko sinä etsimämme apulaismyymäläpäällikkö, joka:

  • teet tiivistä yhteistyötä myymäläpäällikön kanssa toimien tämän oikeana kätenä
  • seuraat aktiivisesti myyntejä ja kehität myyntiä yhdessä muun tiimin kanssa
  • vastaat arjen sujuvuuden organisoinnista

Käytännössä arkesi koostuu monista myymälän arkisista toiminnoista. Valitset kehyksiä ja linssejä yhdessä asiakkaan kanssa tarjoten asiakkaalle parhaan ratkaisun. Osallistut lääkärin ja optikon vastaanotolle saapuvien asiakkaiden vastaanottamiseen ja ajanvarausten tekemiseen. Teet yhteistyötä Silmäaseman silmäsairaalan kanssa. Luovutat asiakkaille valmiita silmälaseja ja teet niihin pieniä korjauksia. Huolehdit myymälän tilausten tekemisestä.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä.

Ketä etsimme?

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Tärkeintä on, että sytyt myynnistä ja haluat tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa. Toimialan tuntemisesta sinun ei tarvitse olla huolissaan – perehdytämme sinut optiselle alalle.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä. Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Hae tehtävään pikimmiten!

Voit hakea tehtävään kätevästi nettisivujemme kautta. Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja aloitamme ensimmäiset keskustelut jo hakuajalla – siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Viimeinen hakupäivä on 17.12.2023

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä myymäläpäällikköon Heidi Kuusistoon puh. 050 416 7563.

Haku alkaa ja päättyy

Silmäasema

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. www.silmaasema.fi

Logo

Apulaismyymäläpäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!