Arkkitehti Helsinkiin

Kiinnostaako monipuolinen korjausarkkitehdin työ kannustavassa työyhteisössä? Liity rakennusalan edelläkävijöiden joukkoon!

Haemme arkkitehtia työskentelemään kiinnostavien korjaushankkeiden parissa. Työhön sisältyy suunnittelutyön lisäksi monipuolisesti erilaisia arkkitehdin tehtäviä, kuten viranomaislupien hakemista, selvityksien laatimista ja työmaa-aikaista suunnittelua. Työn kuvaan kuuluu myös toimiminen asiakaspinnassa ja projektipäällikkönä. Meillä työskennellään monialaisessa työympäristössä, joten arkkitehdit pääsevät työssään hyödyntämään yrityksen muiden asiantuntijoiden, kuten insinöörien ja kuntotutkijoiden ammattitaitoa. Korjaushankkeemme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme asiakkaita myös ympäri Suomen.

Mitä tarjoamme?

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara, joten pidämme huolen, että saat apua ja ohjeita. Meillä IdeaStructurassa työskentely on jatkuvaa oppimista. Me haluamme kehittää ja kehittyä. Panostamme jokaisen idisläisen työuran elinkaareen heti alusta alkaen.

Mukavien työkavereiden sekä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet ja kattavat henkilöstöedut, kuten mm. lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto, yhteiset tapahtumat ja erilaiset liikuntamahdollisuudet. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset vaikuttamaan itse työsi sisältöön. Työtehtävät ovat monipuolisia ja saat tueksesi vahvan asiantuntijaverkoston. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet ja kannustamme niihin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusta arkkitehdin työstä, sekä arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutusta. Suunnitteluohjelmistoina käytössämme on Revit ja Autocad, joiden näiden ohjelmistojen sujuva osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakasosaamista ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Koska työ sisältää asiakirjojen ja selvityksien laatimista, edellytämme suomen kielen kirjallista osaamista. Lisäksi toivomme sinulta oppimiselle avointa mieltä, sekä kykyä sopeutua vaihtelevissa työtehtävissä ja erilaisissa työrooleissa toimimiseen.

Työt alkavat sopimuksen ja toiveiden mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Eija Syväilo

Arkkitehti SAFA

0503274487

eija.syvailo@ideastructura.com

 

Haku alkaa ja päättyy

IdeaStructura Oy

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. Viemme palvelut työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kesken. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa ja yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut konttorimme ovat Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Joensuussa, Savonlinnassa, Tampereella ja Turussa.

Puhelin: 0105730900
Sähköposti: info@ideastructura.com
Sijainti: Kutomotie 18 B, 00380 Helsinki
Logo

Arkkitehti Helsinkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!