Arkkitehti, Power Platform

Haluatko olla mukana toimialojensa johtavien organisaatioiden digitaalisissa transformaatioissa? Liity mukaan laaja-alaiseen huippuosaajatiimiin suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia sovellusinnovaatioita ja modernisoimaan vanhoja järjestelmiä Microsoft-pilven avulla.

Power Platform -arkkitehdin roolissa suunnittelet ja kehität monipuolisesti Power Platform (ml. Dynamics 365) -alustoihin nojaavia ratkaisuja suuryritysasiakkaillemme. Hankkeiden valmistelevassa vaiheessa toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintaa muotoilevan konsultin kanssa vastaten Microsoft-ratkaisuarkkitehtuurien, integraatiostrategioiden, tietomallien ja DevOps-käytäntöjen suunnittelusta. Toteutusvaiheessa olet mukana viemässä konsepteja konkreettisiksi liiketoimintaa tukeviksi ratkaisuiksi moniosaajatiimin jäsenenä. Pystyt tuomaan esiin omat näkemyksesi ja ratkaisut tekniselle sekä liiketoimintalähtöiselle yleisölle ja sinulla on kyky rakentaa pitkiä ja luottamukseen perustuvia asiakassuhteita.

Arkkitehdin roolissa pääset pitkäjänteisesti keskittymään yhteen kokonaisuuteen ilman silppua ja kontekstin vaihtoa. Kollegoinasi on suomen johtava Microsoft-pilvipohjaisia liiketoimintasovelluksia kehittävä osaajayhteisö ja asiakkaina toimialojensa johtavat organisaatiot. 


Mitä odotamme Sinulta?

  • Tunnet Power Platform -alustan tekniset kyvykkyydet laaja-alaisesti ja pystyt hyödyntämään osaamistasi asiakkaan liiketoimintalähtöisten haasteiden ratkaisemiseen.
  • Ymmärrät syvällisesti Dataversen ja Dynamics 365 CE:n mahdollisuudet rakenteellisen liiketoimintatiedon hallinnassa ja liiketoimintasovellusten rakentamisessa
  • Pystyt omaksumaan nopeasti uusia asioita ja olet kiinnostunut liiketoimintaprosessien kehittämisestä teknologian avulla.
  • Omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen toimittajan ja / tai asiakkaan palveluksessa vaativien liiketoimintasovellushankkeiden suunnittelu- ja toteutustehtävissä.
  • Olet erinomainen viestimään suullisesti ja kirjallisesti sekä teknisen osaajien että liiketoimintapäättäjien kanssa.
Haku alkaa ja päättyy

twoday Oy

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Sähköposti: careers.fi@twoday.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

Arkkitehti, Power Platform

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!