Arkkitehti / Rakennusarkkitehti

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Viimeaikaisia hankkeitamme ovat olleet Etelä-Hervannan koulun ja päiväkodin uudisrakennus sekä Pyynikintie 2:n perusparannus. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin. Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti toimistolla tai etänä.

Haemme nyt suunnittelutiimiimme Arkkitehtia tai Rakennusarkkitehtia.

Arkkitehti vastaa lähinnä julkisten rakennusten korjaus- ja tilamuutoshankkeiden arkkitehtisuunnittelusta. Suunnittelukohteitamme ovat koulut, päiväkodit, sairaalat, liikuntahallit, kirjastot ja muut kaupungin toimitilat. Tehtäviin kuuluu vuoropuhelua tilojen käyttäjien kanssa, yhteistyötä erityissuunnittelijoiden kanssa, työmaa-aikaista suunnittelijavalvontaa sekä suunnittelu- ja rakentamisvaiheen kokouksiin osallistumista, yleensä hankkeen pääsuunnittelijana.

Odotamme hakijalta alan suunnittelukokemusta ja suunnittelutehtävissä hankittua itsenäisen ja vastuullisen työn kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää valmiutta itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn sekä kokonaisuuksien hallintaa, innostusta oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa yliopisto-, ammattikorkeakoulu- tai aiempaa opistotasoista alan tutkintoa sekä Autocad-suunnitteluohjelmiston ja 3D-tietomallipohjaisten suunnitteluohjelmistojen (Revit) ja yleisten toimistosovellusten hallintaa. Toivottavaa on mallinnus- ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta. Eduksi katsomme myös muut hyvät ICT-taidot ja kyvyn omaksua uusia tietojärjestelmiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Tero Hassinen puh: 050 388 3039, tero.hassinen@eezy.fi ja Tilapalveluissa suunnittelupäällikkö Mikko Allinniemi puh: 040 866 9030 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tilapa.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Tilapalvelut Oy

Sijainti: Hermiankatu 12 C, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!