Arvopaperihallinnon asiantuntija

Haemme asiantuntijaa Elon arvopaperihallintoon 

Onko sinulla kokemusta eri sijoitus- ja rahoitusinstrumenteista? Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta päästä tutustumaan Elon sijoitusympäristöön osana osaava asiantuntijatiimiä?

Nyt haemme asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Elon arvopaperihallintoon. Arvopaperihallinto on osa talouden yksikköä sekä sijoitusprosessia. Tässä tehtävässä toimit aktiivisessa yhteistyössä sijoitusprosessin eri tahojen, kuten front officen ja maksuliikenteen, kanssa.

Asiantuntijan keskeiset vastuut ovat alla mainituissa tehtäväkokonaisuuksissa avustaminen sekä tiimin tukeminen muissa arvopaperihallinnon tehtävissä.

Keskeiset tehtävät 
•    Elon arvopaperisijoitusten päivittäisten selvitysten ja maksujen hoitaminen
•    yhteydenpito ulkomaisiin ja kotimaisiin vastapuoliin, arvopaperisijoitusten säilyttäjiin sekä tilipankkeihin
•    kirjanpitovientien tuottaminen ja täsmäyttäminen sekä johdannaiskauppojen vakuudenhallinta

Tehtävässä menestyminen edellyttää
•    tradenomin tutkintoa tai vastaavaa kaupallista koulutusta (voit olla myös opintojen loppuvaiheessa)
•    tuntemusta eri sijoitusinstrumenttien back office -tehtävistä
•    tuntemusta arvopapereiden selvitystoiminnasta ja rahoitusinstrumenteista
•    tuntemusta sijoitus- ja kirjanpitojärjestelmistä
•    MS Office -ohjelmiston monipuolista osaamista
•    numerotarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
•    sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta ja vastuullista otetta työskentelyyn sekä kykyä priorisoida työtehtäviä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua monipuoliseen tehtäväkenttään Elon sijoitusympäristössä, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä arvopaperihallinnon osaajaksi. Meiltä saat myös moniammatillisen ja innostavan työyhteisön, asiakaslähtöisen toimintakulttuurin, vaativat oppimista mahdollistavat tavoitteet, monipuoliset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden hybridityöhön. Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä vastikään uusitut, modernit työtilat Espoon Tapiolassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arvopaperihallinnon päällikkö Petteri Kärnä sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)elo.fi tai arkisin puhelimitse +358 50 394 8903 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.09.2023.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Etsimämme henkilö

 

Tarjoamme

 

Työeläkeyhtiö Elo

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 450 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Suomalaisista yrityksistä noin joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme yli 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme yli 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Perustehtävämme on luoda elämänmittaista turvaa ja se tekee työstämme merkityksellistä. 

Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus ja haluamme visiomme mukaisesti olla vetovoimaisin työeläkeyhtiö vuonna 2025. Haluamme tarjota erinomaisen henkilöstökokemuksen ja olla työyhteisö, jossa jokainen elolainen voi kokea onnistumista ja työhyvinvointia.

Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä modernit työtilat Espoon Tapiolassa ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä.

Sähköposti: rekrytointi@elo.fi
Sijainti: Revontulentie 7, Espoo
Logo

Arvopaperihallinnon asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!