Asbestiluvallinen purkutyöntekijä Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

Asbestinpurkuluvallisia purkutyöntekijöitä

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti yleisimpiä purkutöitä, joiden ohella sinulla on tarvittaessa luvat, valmiudet ja osaaminen tehdä myös asbestinpurkua. Tehtäviä voivat olla mm.

  • käsipurku
  • piikkaus ja poraus
  • raivaaminen
  • purkujätteen kantaminen ja lajittelu
  • asbestityöt

Toivomme hakijalta hyvää asennetta ja fyysistä kuntoa sekä aikaisempaa kokemusta purkutöistä ja asbestinpurusta. Myös muu työmaakokemus katsotaan hyödylliseksi.

Työt sijaitsevat Jyväskylässä ja sen ympäristössä, joten omalla autolla liikkuminen mahdollistaa töiden vastaanottamisen laajemmalta alueelta. Ajoittain töitä voi olla tarjolla myös muualla Keski-Suomessa. Työmaalle pääsemiseksi voimassaoleva työturvallisuuskortti on välttämätön, tapauskohtaisesti se on mahdollista suorittaa myös SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. 

Työn kesto vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan. Työssä suoriutuminen otetaan huomioon ja hyville työntekijöille töitä voi olla tarjolla pidempäänkin. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! 

Lisätietoja arkisin Eemeli Saastamoinen, eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Asbestinpurkulupaa
  • Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Työmaakokemusta

Lisäksi eduksesi on:

  • Rakennusalan koulutus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!