Asbestityöntekijä (Turku)

Etsimme hyvän asenteen omaavaa asbestipurun ammattilaista, tai nuorempaa alalle tulijaa.

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Ilmiantobonus!

Tämä työtehtävä on ilmiantobonuksen piirissä. Vinkkaa siis itsesi tai tehtävään sopiva kaverisi meille. Molemmissa tapauksissa luvassa 150 € korvaus 1kk työskentelyn jälkeen. Kysy tarkemmat kilpailuehdot meiltä.

Tehtävänkuvaus  

Etsimme joukkoon hyvän asenteen omaavaa asbestipurun ammattilaista, tai nuorempaa alalle tulijaa. Edellytämme suoritettua asbestikoulutusta, ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä on mahdollista tehdä urakkana, ja työn on luonteeltaan todella fyysistä. Oma auto on liikkumisen kannalta välttämätön - työt tapahtuvat Turun talousalueella.

Työt vaihtelevat aina linjasaneerauskohteista liiketilojen purkuun. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (vasili.simanov@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0407405545. Hakuprosessista vastaa Vasili Simanov.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle , täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!