Asennuspäällikkö

Haemme asennuspäällikköä vastaamaan Lehto Componentsin suurkattoelementti tuotteiden asennuksista Lehdon työmailla. Tämän vastuullisen ja itsenäisen tehtävän kautta sinulla on erinomainen tilaisuus oppia lisää vaativista asennuksista ja vahvistaa asiantuntijuuttasi niiden parissa. Työskentelyalue on laaja ja tehtävän hoitaminen vaatii matkustusvalmiutta; toimitilarakentamisen kohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa ja suurkattoelementit valmistetaan Hartolan tehtaalla.

Asennuspäällikkönä Lehdolla
Vastaat suurkattoelementtien asennuksista kohteisiimme sekä reklamaatioiden hoidosta ja korjaustoiminnoista. Asennuspäällikkönä sinun vastuullasi on töiden organisointi, alihankkijoiden johtaminen ja viestintä/yhteistyö työmaan ja tehtaan välillä. Vastaat myös asennustöiden kohdennetusta budjetista sekä huolehdit asianmukaisesta dokumentoinnista.

Saat itse järjestellä oman kalenterisi ja vastata itsenäisesti asennustöiden hoitamisesta. Työaikoihin on mahdollista itse vaikuttaa sekä työskennellä satunnaisesti myös etänä. Vaikka tehtävä on hyvin itsenäinen, arjen askareissa taustatukenasi on koko kattoelementtituotannon tiimi. 

Pääset myös kehittämään kattoelementtituotteita, tuotteiden tuotantoketjua, laatua sekä tehtaan ja työmaan yhteistyötä, sillä asennuspäällikkönä sinulla on arvokasta tietoa ja käytännön näkemystä näiltä osa-alueilta.

Millaista osaajaa etsimme?
Tämä tehtävä vaatii erityisesti itseohjautuvuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja tahdot ratkoa vaativatkin tilanteet onnistuneesti. Tunnistatkin itsesi asiakaspalveluhenkiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi rakentajaksi, sillä tehtävässä työskennellään alihankkijoiden, työmaahenkilöstön ja muiden rakentamisen sidosryhmien kanssa. Odotamme, että tunnet ja osaat soveltaa yleisiä sopimusehtoja (YSE).

Näitä tarvitset
- soveltuva rakennustekniikan koulutus (RM tai RI)
- useamman vuoden työkokemus työnjohdon tehtävistä tai vastaava kokemus työmaan toiminnasta
- kokemus asennustöistä
- perustason it -ja sähköisten järjestelmien hallinta
- oman auton käyttömahdollisuus ja matkustusvalmius
- olet persoonaltasi palveluhenkinen ja omaat vahvat vuorovaikutustaidot

Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, voit lähettää alla olevasta linkistä cv:n ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Jos haluat kuulla lisätietoja tarkemmin itse tehtävästä, voit soitella suoraan kattolinjan tuotantopäällikölle Ilkka Koskiselle p. 0400 306 447. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 435,9 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kurpanpellontie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!