Asentaja, JPTUF Oy, Kangasala

Etsimme nyt asiakkaallemme JPTUF Oy:lle Kangasalan toimipisteeseen ASENTAJAA teollisuuslaitteiden kokoonpano- ja asennustyöhön.

Asiakasyrityksemme JPTUF Oy tuottaa laadukkaita ratkaisuja teollisuudelle useiden vuosien kokemuksella Pirkanmaalla. Yrityksen palveluihin kuuluvat monipuoliset teollisuuden työt, kuten kone- ja laiterakennus, mobiililaitteet, teollisuuslaitteet, keskusvalmistus, sähköhydrauliset ohjaimet ja kokoonpanotyöt.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus ja/tai kokemusta mekaanisista asennustehtävistä, sekä hyvä kuvienlukutaito. Edellytämme myös perusymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta. Ymmärrys liikkuvan kaluston kokoonpanosta on eduksi tehtävässä. 

Voit olla jo kokenut ammattilainen tai nuorempi osaaja. Tärkeää on aito kiinnostus työtä kohtaan sekä halu oppia uutta. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Arvostamme lisäksi laadukasta työnjälkeä sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon. 

Työsuhde on kokoaikainen 40h/vko ja alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta vakinaistuminen mahdollista jo heti koeajan päättymisen jälkeen (6 kk). Määräajan jälkeen on tarkoitus työllistyä asiakkaan kirjoille. Tehtävässä pääset aloittamaan heti, kun se vaan on Sinulle mahdollista.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Asentaja, JPTUF Oy, Kangasala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!