Asentaja kokoonpanoon - Bronto Skylift Oy Ab, Pori

ValtaGroup
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy:lle Porin toimipisteeseen

ASENTAJIA KOKOONPANOON.

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Asentajan työ pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen mekaanista kokoonpanotyötä. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa, sinnikkyyttä ratkoa mahdollisia eteen tulevia ongelmia, aikaisempaa kokemusta koneasennuksesta sekä hydrauliikan tuntemusta.

Sinulle on tärkeää laadukas työnjälki ja arvostat omaa osaamistasi. Toimit tarkasti annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaan ja huolehdit työturvallisuuden noudattamisesta. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta mielellään liikkuvien- ja/tai työkoneiden asennustöistä. Tärkeintä on kuitenkin osaaminen teollisuuden alan mekaanisen asentajan tehtävistä. Luemme eduksi myös kokemuksen isojen kappaleiden käsittelystä, siltanosturin käyttökokemuksen sekä ERP-järjestelmän tuntemuksen. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan oma-aloitteista työotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja.

Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä. Pääset aloittamaan tehtävässä heti sopimuksen mukaan, mahdollisen hakemuskäsittelyn ja haastattelun jälkeen.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab:n rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!