Asiakaskoordinaattori, Lehto Asunnot Oy, Kempele

Etsimme asiakaspalvelusta ja asuntorakentamisesta innostuvaa Asiakaskoordinaattoria Kempeleen asuntomyymäläämme (karttalinkki).

Työskentelet asiakaspalvelutehtävissä, jossa asiakkaitamme ovat asunnon ostaneet henkilöt. Asiakkaitamme ovat sekä itselleen asuntoa ostavat henkilöt että asuntosijoittajat. Asiakaskoordinaattorina toimit asuntokohteiden yhteyshenkilönä asukkaisiin ja muihin yhteistyökumppaneihin päin (esim. isännöitsijät, pintamateriaali- ja kalustetoimittajat).

Asiakaskoordinaattorina Lehdolla
Työskentelet ensisijaisesti asuntomyynnin tukena, hoidat sähköistä asiakasviestintää ja ylläpidät asunto-osakeyhtiökohtaisia tiedostoja kuten asiakasrekistereitä ja pintamateriaalivalintoja. Vastaat myytävien asuntojen sisustusvalinnoista yhteistyössä tehtaidemme ja työmaidemme kanssa.

Asuntomyyntiprosessiimme kuuluvat mm. asunto-osakkeenostajille järjestetyt työmaavierailut sekä asunto-osakeyhtiökohtaiset kokoukset, joita olet asiakaskoordinaattorina järjestämässä. Työskentelet tiiviisti yhdessä asuntomyyjiemme ja hankejohtajan kanssa, avustat asuntomyynnissä ja teet monipuolisia toimistotehtäviä. Lisäksi tukenasi ovat esimiehesi ja asiakaskoordinaattori-työkaverisi Vantaalla.

Työaikasi 37,5 h/vko sijoittuu pääosin arkipäiviin klo 9-17 välille, minkä lisäksi työ edellyttää satunnaisesti osallistumista työmaavierailuihin ja kokouksiin ilta-aikaan 16.30 - 18.00, arviolta noin 1-4 krt/kk.

Työssäsi tarvitset B-ajokortin ja auton työmaavierailuja varten. 

Liity vauhdikkaaseen tiimiin!
Tässä tehtävässä näet uudisasuntokohteiden rakentamisen alusta loppuun. Opit päivittäin jotain uutta mm. asuntomarkkinasta, rakennusalasta ja asuntokauppalaista. Syvennyt asiakassuhteen kehittämiseen ja tämä tehtävä antaakin erinomaisen pohjan esimerkiksi asiakkuuspäällikön tehtäviin rakennusalalla ja miksei muillakin toimialoilla.

Asiakaskoordinaattorina sinulla on merkittävä rooli onnistuneen asiakaskokemuksen luomisessa ja kokonaisvaltaisesta asiakastyytyväisyydessä.

Työpäivissäsi on vaihtelua ja monipuolisuutta, joten tehtävä ei jää yksitoikkoiseksi suorittamiseksi. Työskentelemme tiiminä, jossa elää kodikas luottamuksen ilmapiiri ja sopimisen kulttuuri, jotta työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen olisi mahdollisimman mutkatonta.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä etsimme?
Haemme tehtävään ennen kaikkea asiakaspalvelusta sekä asuntorakentamisesta innostunutta henkilöä. Olet tottunut työskentelemään haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa ja osaat mukautua asiakkaiden tarpeisiin sekä toiveisiin (kerro tästä konkreettisia esimerkkejä hakemuksessasi).

Toivoisimme sinulta lisäksi kaupan/talouden/markkinoinnin/rakennusalan tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Viihdyt ihmisten parissa ja uskallat lähestyä rohkeasti uusiakin tuttavuuksia. Työtehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja tehokasta työotetta: osaat priorisoida työtehtäviä tilanteen mukaan, sillä toisinaan vauhtia riittää.

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet. Pääset nauttimaan tehokkaasta perehdytyksestä sekä ketterästä edelläkävijäkulttuurista.

Saimmeko sinut kiinnostumaan?
Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 15.07.2021 mennessä lomakkeella, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Kerro meille itsestäsi ja miksi juuri tämä tehtävä innostaa sinua. Lisääthän mukaan myös CV:n ja palkkatoiveesi.

Jos kaipaat lisätietoja tai hakuohjeita, voit pirauttaa suoraan rekrytiimimme palvelunumeroon p, 09 3154 3100. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!