Asiakasneuvoja - kesätyö

Haemme ASIAKASNEUVOJAA ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme touko-elokuun ajaksi.

Tehtävänäsi on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta asiakaspalvelua sekä varmistaa onnistunut asiakaskokemus. Tehtävänkuvasi on monipuolinen - työssäsi neuvot ja autat asiakkaitamme toimistolla, puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnanohjausjärjestelmän hallintaa sekä kokousjärjestelyjä. Lisäksi avustat myyntineuvottelijoitamme mm. sopimusasioissa. 

Etsimämme henkilöllä on asiakaslähtöinen asenne, sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Osaat kuunnella asiakkaitamme ja kohtaat heidät lämmöllä. Et pelkää tarttua toimeen haastavissakaan tilanteissa. Olet valmis joustamaan tarvittaessa ja hallitset vaativammatkin asiakaskohtaamiset. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot, jotka näkyvät sekä asiakkaillemme että organisaatiomme sisällä. 

Toivomme, että kykenet hoitamaan asiakasneuvontaa myös englanniksi. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja joustava. Työotteesi on järjestelmällinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Sovit hyvin joukkoomme, mikäli uuden oppiminen innostaa sinua ja olet kiinnostunut kiinteistöalasta. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi kuuden hengen asiakaspalvelutiimiimme. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja kollegasi sekä esihenkilösi tuki on aina tarvittaessa käytettävissäsi. Me autamme sinua onnistumaan. Meillä Asuntosäätiössä on vahva yhteisöllisyys ja toistemme auttamisen kulttuuri. Voit työskennellä joustavasti niin moderneissa toimitiloissamme Espoon Tapiolassa, kuin etänäkin. Tarjoamme sinulle myös kattavan työterveyshuollon sekä lounasedun.

Tutustu meihin tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.  

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.1.2023 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Irma-Liisa Back-Heikkinen, p. +358 20 161 2286.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. 

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.   

Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä sekä erilaisia osaajia. Haluamme rohkeasti katsoa tulevaisuuteen ja oppia uutta sekä jakaa pitkän historiamme aikana kertynyttä osaamistamme asumisen kehittämiseksi. Tarjoamme alan opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville ammattilaisille erilaisia työmahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea sinua kehittymään.  

Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

 

Logo

Asiakasneuvoja - kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!