Asiakasneuvoja, määräaikainen

Ovatko asiakaspalvelutaitosi huippuunsa hiotut? Nautitko haasteiden ratkomisesta ja pidät homman hallussa myös tiukemmissa tilanteissa? Etsimme mahtavaa tiimipelaajaa asiakasneuvojaksi asiakaspalvelutiimiimme.  Työtehtävä on määräaikainen, 1,5 vuoden opintovapaan sijaisuus ja työ alkaa mahdollisimman pian.

 

Asiakasneuvojana olet tärkeässä roolissa laadukkaan asiakaspalvelun ja loistavan asiakaskokemuksen varmistamisessa. Tehtävänkuvasi on monipuolinen, eikä kahta samanlaista työpäivää tule. Työssäsi neuvot ja autat asiakkaitamme toimistolla sekä eri viestintäkanavissamme. Käytät sujuvasti toiminnanohjausjärjestelmää työssäsi sekä vastaat kokousjärjestelyistä.

 

Sovit asiakasneuvojaksi, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Kuuntelet asiakkaitamme ja etsit heidän tarpeisiinsa parhaat ratkaisut. Hallitset myös haastavat asiakaspalvelutilanteet ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. 

Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja ne näkyvät sekä asiakkaillemme että työyhteisömme sisällä. Työotteesi on joustava ja oma-aloitteinen, katsomme eduksi myös hyvät organisointitaidot ja järjestelmällisyyden. Toivomme, että pystyt hoitamaan asiakasneuvontaa myös englanniksi. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat tehdä asiakaspalvelutyötä suurella sydämellä.

Työyhteisömme pyrkii jatkuvaan kehitykseen, joten parhaiten joukkoomme sopii kehitysmyönteinen ja jatkuvasta oppimisesta innostuva osaaja. Sinua odottaa kuuden hengen tiivis työporukka, joten toivomme, että tuot mukanasi siihen sopivaa positiivista energiaa!

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi asumisen ammattilaisten joukkoon Asuntosäätiölle! Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Välitämme aidosti asukkaistamme: pääset roolissasi vaikuttamaan asukkaidemme hyvinvointiin. Tiimin ja esihenkilön tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi. 

 

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen ja merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon, vakuutukset, käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille ja loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Tarjoamme joustavan työajan sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Uudistuneet toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

 

Oletko valmis tarjoamaan huipputasoisia asiakaskokemuksia? Hae asiakasneuvojaksi nyt.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Helmitehtaan kanssa. Lisätietoja tehtävästä saat Saaralta numerosta +358 44 283 0507 tai sähköpostilla saara@helmitehdas.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.  

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.  

Asiakas on tekemisemme keskiössä. Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä ja erilaisia osaajia. Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

Sähköposti: rekry@asuntosaatio.fi

Logo

Asiakasneuvoja, määräaikainen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!