Asiakasneuvoja | Tampere

 

Oletko yhdistelmä aurinkoista asiakaspalvelijaa ja piinkovaa päivittäisten raha-asioiden ammattilaista - tai sellaiseksi tahtova?

 

Haemme nyt säästöpankkiiri – asiakasneuvojaa Tampereelle Hämeenkadun konttoriin huolehtimaan asiakkaidemme päivittäisten raha-asioiden ketterästä hoitumisesta sekä konttorin arjen sujumisesta.

 

Odotamme sinulta innostusta ja oma-aloitteisuutta omaa työtäsi ja asiakkaiden talouden ratkaisuja kohtaan. Huomioit ammattitaidolla asiakkaiden erilaiset elämäntilanteet ja kohtaat heidät luontevasti myös haastavissa tilanteissa. Luoksesi on helppo tulla, olet hymyileväinen ja auttavainen. Hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Vastuullasi on konttorin infopiste, jossa toivotat asiakkaat tervetulleiksi ja huolehdit asiakkaiden päivittäispalveluista. Kontaktoit ja vinkkaat ahkerasti kohtaamiasi asiakkaita pankkimme muiden asiantuntijoiden luo. Otat ilolla vastuun omasta työstäsi ja inspiroidut mahdollisuudesta kehittää omaa osaamistasi. Huolehdit konttorin viihtyisyydestä sekä arjen sujumisesta ja käytännön asioista.

 

Etsimme konkaria, jolla on kokemusta päivittäisistä raha-asioista. Voit olla myös tulevaisuuden osaajaksi ja finanssialan nousevaksi tähdeksi vasta tahtova. Osaat opastaa asiakkaita myös englanniksi, ja olet näppärä mobiili- ja digilaitteiden käyttäjä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi osana asiantuntevaa, innostunutta ja tahtovaa tiimiä. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin mukavat työystävät, modernit työtilat Talouden valmentamossa Tampereen ytimessä sekä kehittämisen ja kehittymisen mahdollisuudet. Tehtävä on vuoden määräaikainen sijaisuus tiimin jäsenen perhevapaan ajaksi.

 

Tahdo enemmän – tule osaksi tarinaamme! Hae tehtävää 5.2.2023 mennessä. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätiedot: henkilöstöpäällikkö Nina Tala, puh. 050 505 8846 pe 27.1. klo 15.00–16.00 ja ke 1.2. klo 10.00–11.00.

 

Keitä me olemme?

Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä hyvää asiakastyötä. Me Aito säästöpankissa huolehdimme ja välitämme toisistamme. Uskomme innostuksen ja innostamisen voimaan. Huolehdimme yhdessä siitä, että asiakkaan on helppo tavoittaa meidät ja olemme Aitoja ihmisiä niin verkossa kuin livenäkin. Katso video.

 

Hae tähän työpaikkaan!

 

Haku alkaa ja päättyy

Aito Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. 

 

Sijainti: Tampere
Logo

Asiakasneuvoja | Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!