Asiakaspäällikkö

Oletko sinä Senaatin uusi asiakaspäällikkö?

Erityiskiinteistöt toimialan asiakkuudet tarvitsevat ammattitaitoasi toimitilajohtamiseen ja työympäristöjensä kehittämiseen. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 1. Vastuullasi on sinulle nimettyjen asiakkuuksien kanssa tehtävän asiakastyön kokonaisuus ja sitä kautta myös asiakaskokemus. Tuet asiakkuuksiasi toimitilajohtamisessa ja työn ja työympäristöjen muutoksissa.    
 2.  Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.   
 3.  Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.
   

Asiakaspäällikön tehtävänä on hoitaa nimettyjä asiakasorganisaatioita. Vastaat asiakassuhteista, toimit yhteyshenkilönä ja toimitilajohtamisen kumppanina asiakkaiden toimitila-asioista vastaavalle johdolle. Syvennät ymmärrystämme asiakkaan toiminnan tarpeista ja autat asiakkaita työympäristöajattelun uudistamisessa. Ratkaiset asiakkaiden vaativia työympäristö- ja toimitilakysymyksiä valtion toimitilastrategian mukaisesti asiantuntijoiden tiimityöskentelynä. Toimit monipuolisten asiakasprojektien ja neuvotteluprosessien vetäjänä. Neuvottelet sopimuksia asiakkaiden kanssa ja osallistut investointien valmisteluun.

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta myös muut Senaatin toimipisteet ovat mahdollisia.

Hae meille asiakaspäälliköksi, jos sinulla on

 • kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta
 • asiantuntemusta uusista toimitila- ja työympäristöratkaisuista
 • kykyä johtaa ilman esimiesasemaa matriisiorganisaatiossa tapahtuvaa työskentelyä
 • hyvät neuvottelutaidot, tiimityövalmiudet ja kokemusta projektityöskentelystä
 • halu ottaa vastuuta ja sinnikkyyttä tulosten saavuttamiseen
 • soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusryhmän päällikkö Marja Huhta, p. 040 669 4599 (soittoajat 11.1. klo 10.30-12 ja 20.1.2022 klo 10-12).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 26.1.2021.

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!