Asiakaspäällikkö

Stena Recycling Oy kuuluu ruotsalaiseen Stena Metall -konserniin. Keräämme ja kierrätämme kaikenlaisia materiaaleja kuten erilaisia metalleja, sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä ja romuautoja. Toimitamme kierrättämämme materiaalit uusiksi raaka-aineiksi ympäri maailman. Suomessa toimimme 14 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 100 miljoona euroa vuodessa ja meitä stenalaisia on noin 140. Lue lisää: www.stenarecycling.fi.

HAEMME ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ ETELÄ-SUOMEEN

Haemme myyntiorganisaatioomme ammattitaitoista ja tuloshakuista asiakasvastuuhenkilöä. Tehtävä sijoittuu pääkaupunkiseudulle ja on erityisen tärkeä uuden Espoon Ämmässuon yksikkömme avautuessa vuonna 2023, tehtävän toimialueena on Etelä-Suomi.

Asiakaspäällikkönä vastaat palvelumyynnistä nimetyille asiakkaille ja uusasiakashankinnasta omalla myyntialueellasi. Vastuullasi on kehittää olemassa olevia asiakkuuksia, luoda kumppanuuksia, sekä kasvattaa myyntiä. Teet läheistä yhteistyötä sisäisesti, etenkin operatiivisten yksiköidemme kanssa sekä muiden ulkoisten kumppaneiden ja sidosryhmien.

Katsomme eduksi, jos sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen tai tekninen koulutus. Vielä tärkeämpänä pidämme usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja tuloksekkaasta myyntityöstä. Kiertotalouden ja metallien materiaalituntemus on merkittävä etu tehtävässä.

Pidät osaltasi huolta asiakaslähtöisistä palvelukokonaisuuksista sekä haluat tarjota asiakkaillemme heille soveltuvia ratkaisuja. Ratkaisumyynnin kokemuksen lisäksi, arvostamme hyviä järjestelmä- ja ICT-taitoja.

Odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Istut mielelläsi välillä myöskin auton ratissa, koska työ on liikkuvaa. Yhtiössämme on hybridityökäytäntö eli etätyö meillä on osa työarkea.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän vastuullisesti toimivassa yhtiössä ja dynaamisessa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja omalta osaltasi edistää kiertotaloutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Timo Haantaus, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-15 välillä, p. 040 190 3662.

Haethan tehtävään mielellään pian ja viimeistään 30.9.2022 tämän linkin kautta. Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel Liena Silenhenkilöhakukonsultti p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Stena Metall

Stena Recycling on osa Stena Metall -konsernia, jolla on kahdeksan liiketoiminta-aluetta ja yli 200 toimipistettä yhdeksässä maassa. Konsernin liikevaihto on 28 191 MSEK. Stena Metall kierrättää ja jalostaa vuosittain 6 miljoonaa tonnia jätettä ja käytöstä poistettuja tuotteita sekä toimittaa asiakkaille välttämättömät raaka-aineet, terästuotteet ja meriliikenteessä käytettävät polttoaineet. Tutkimuksen ja kehityksen avulla pyrimme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin uusilla, kestävillä ratkaisuilla. Stena Metallin lähes 3 600 työntekijää tekee läheistä yhteistyötä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa luodakseen arvoa liiketoiminnan, ympäristön ja yhteiskunnan näkökulmat laajasti huomioiden.

Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit annamme niiden jatkaa elämäänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.

Sijainti: Pori

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!