Asiakaspäällikkö

 

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi asiakaspäällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa, innostavassa ja uskaltavassa työyhteisössä? Entä haluatko vastata valtakunnallisen asiakkuuden asiakaskokemuksesta ja toimitilaportfolion kehittämisestä?

Me Puolustuskiinteistöissä olemme Puolustusvoimien ja sen strategisten kumppaneiden työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Tuotamme asiakkaillemme toimintaa tukevat terveelliset ja turvalliset tilat kaikissa turvallisuustilanteissa. Kanssamme pääset tukemaan maanpuolustusta, vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työ- ja koulutusympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Haemme asiakaspäällikköä asiakkuusyksikköömme. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Saat vastuullesi taatusti mielenkiintoiset valtakunnalliset asiakkuudet. Vastaat asiakaskokemuksesta, toimitilaportfolion kehittämisestä sekä tila- ja palveluliike-toimintakokonaisuudesta omien asiakkaidesi osalta.        
  2. Olet näköalapaikalla ja teet yhteistyötä asiakkaiden johdon sekä koko Puolustuskiinteistöjen organisaation kanssa. Osana meitä pääset kehittymään kiinteistöliiketoiminnan ja asiakastyön ytimessä huippuosaajaksi.
  3. Pääset mukaan yksikköön, jossa kannustetaan, uskalletaan ja viihdytään. Vuoden 2022 henkilöstötyytyväisyys oli erinomaisella tasolla ja me-henki korkealla. Teemme asioita yhdessä ja autamme työkaveria.

 

Tehtävänäsi on sinulle määriteltyjen valtakunnallisten asiakkuuksien hoito osana Puolustuskiinteistöjen asiakkuus-tiimiä. Vastaat asiakassuhteesta, asiakkaan toimitilaportfolion kehittämisestä, investointien ja liiketoiminnan suunnittelusta, toimitilajohtamisen palveluista, toimit asiakkaiden tukena ja yhdyshenkilönä vaativissa kiinteistöihin liittyvissä kysymyksissä. Hoidat investointeihin liittyvät liiketoimintaneuvottelut. Tukena työssäsi on koko Puolustuskiinteistöjen laaja asiantuntijaorganisaatio.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden.

Toimipaikan voit valita Senaatti-konsernin kattavasta toimipaikkaverkostosta ympäri Suomea. Halutessasi voit työskennellä myös osittain etänä työtehtävien määrittämien edellytysten mukaan.

 

Hae meille asiakaspäälliköksi, jos sinulla on

  • erinomaiset yhteistyö- ja tiimityötaidot
  • näyttöä tuloksekkaasta asiakastyöstä ja kiinteistöliiketoiminnan tuntemusta
  • tuloshakuinen ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä organisointikyky
  • soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus (vähintään alempi korkeakoulututkinto) sekä vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä alalta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Lasse Koponen, p. 029 483 1100 (tiedustelut arkisin klo 16-18).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 11.12.2022.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Suomi
Logo

Asiakaspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!