Asiakaspalvelija joulusesonkiin

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Hyvinkää
Määräaikainen kokoaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Haemme Hyvinkään ja Järvenpään alueille asiakaspalvelijoita joulusesonkiin!

 

Olet oma-aloitteinen ja rehti tiimipelaaja sekä pystyt tekemään myös itsenäisiä päätöksiä hektisessä työympäristössä. Osaat kuunnella asiakasta ja ymmärrät positiivisen asenteen merkityksen työssäsi.

Työskentely tapahtuu pakettien noutopisteellä, jossa työtehtäviisi kuuluu ottaa saapuva tavara vastaan ja järjestää se asianmukaisesti hyllyihin odottamaan noutoa. Asiakkaan hakiessa pakettia tavara luovutetaan ja häneltä otetaan kuittaus.

Kummatkin noutopisteet sijaitsevat keskeisillä sijainneilla, hyvien kulkuyhteyksien yhteydessä, ja ovat auki arkisin klo 10-20, lauantaisin 11-18 sekä sunnuntaisin 12-16. Työvuoroja on siis tarjolla viikon kaikkina päivinä. Vuorot ovat yleensä pituudeltaan 5-8 tuntia kerrallaan ja viikkotasolla töitä on tarjolla n.25-30h. Kyseessä on noin kuukauden mittainen joulusesonkiin painottuva projekti, joka alkaa perehdytyksellä marraskuun puolivälissä ja jatkuu ainakin 23.12.2022 saakka.

 

Palkkaus: sopimuspalkka 13,86€/h (Jakajien TES), sunnuntaina tuplapalkka.

 

Hyvinkään ja Järvenpään lisäksi noutopisteitä on muualla Uudenmaan alueella, Helsingin alueella Ruoholahdessa, Huopalahdessa, Kannelmäessä, Herttoniemessä, Oulukylässä sekä lisäksi Olarissa, Myyrmäessä, Nikkilässä ja Veikkolan alueilla.

Katsomme eduksesi, mikäli pystyt kulkemaan myös eri toimipisteiden välillä. Mainitsethan hakemuksessasi, mitkä toimipisteet olisivat kulkemisen kannalta parhaimmat.

 

Odotamme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Järjestelmällisyyttä
  • Reipasta asennetta
  • Vähintään 18 vuoden ikää

 

Sesongin jälkeen on mahdollista jatkaa meillä esim. osa-aikaisena muissa työtehtävissä keväällä 2022. 

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta hakemuksia emme vastaanota sitä kautta.

 

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Asiakaspalvelija joulusesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!