Asiakaspalvelija/lastenklubin tuntityöntekijä

Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat asiakkaitamme löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissa. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi. Haemme nyt joukkoomme positiivisella asenteella varustettua asiakaspalvelun työntekijää.


Tarjoamme sinulle  

Foreverilla pääset työskentelemään kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä. Tarjoamme tuen uudessa tehtävässäsi alusta loppuun saakka ja opetamme myynnilliset tehtävät. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Käytössäsi on Foreverin henkilökuntaedut, joihin kuuluvat mm. veloitukseton liikuntamahdollisuus ketjumme kaikissa toimipisteissä sekä erinomaisia etuja omille perheenjäsenille.  

Meille tärkeitä asioita ovat energisyys, avoimuus ja asiantuntijuus. Nämä arvot ohjaajat toimintaamme niin asiakkaiden kanssa, kuin henkilökunnan keskuudessa.  
 
Työtehtäväsi 

Olet osa asiakaspalvelutiimiämme ja vastaat oman työvuoron aikana toimipisteen asiakaspalvelusta ja asiakassuhteiden hoitamista, kassavirran käsittelystä sekä uusasiakashankinnasta. Asiakaspalvelumme tärkein tehtävä on kohdata jokainen asiakkaamme yksilöllisesti ja energisesti. Haluamme, että jokainen asiakkaamme kokee olonsa tervetulleeksi ja liikunnan ilon lisäksi henkilökuntamme kohtaaminen tuo hymyn huulille. Olemme asiakkaitamme varten.  
 
Asiakaspalvelijan työ on osa-aikainen. Asiakaspalvelutyötä tehdään pääsääntöisesti aamu- ja iltavuorossa ja työvuoroja on tarjolla maanantaista lauantaihin. Työ sisältää myös lastenmaailmamme vuoroja, jossa tehtävänäsi on luoda lapsille turvallinen ja aktiivinen leikkiympäristö, jossa lapset viihtyvät vanhemman liikuntasuorituksen ajan.

Toivomme hakijoilta intohimoa asiakaspalvelua ja myyntiä kohtaan sekä aktiivisuutta ja kykyä hallita monia asioita samanaikaisesti. Olethan positiivinen, reipas ja oma-aloitteinen. Aiempi asiakaspalvelu ja myyntikokemus katsotaan eduksi. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja antaa Nelly Tiiainen, nelly.tiiainen@foreverclub.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Forever Järvenpää

Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat asiakkaitamme löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissa. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi. 

Sähköposti: jarvenpaa@foreverclub.fi
Sijainti: Wärtsilänkatu 8, Järvenpää
Logo

Asiakaspalvelija/lastenklubin tuntityöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!