Asiakaspalvelija / myyjä huoltoasemalle

Hei sinä asiakaspalvelutaitoinen hakija -  tämä voi olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Etsimme asiakasyrityksemme Teboil Aitolahden palvelukseen

ASIAKASPALVELUTAITOISTA HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin tehtäviin.

Teboil Aitolahti on Aitolahden oma klassikko, joka sijaitsee noin 15km päässä keskustorista. Teboil Aitolahti on palvellut niin ohikulkijoita kuin lähialueen asukkaita jo vuosikymmenten ajan. Palveluihin kuuluvat veikkauksen ja postin palvelut, ravintolapalvelut, kuten päivittäin vaihtuva lounas, pizzat ja hampurilaiset sekä pienimuotoinen elintarvikemyymälä, josta löydät niin peruselintarvikkeet kuin juomat ja eväät koko matkaseurueelle.  

Tehtäviisi kuuluu kassatyöskentely ja veikkauspalveluiden myynti sekä muita huoltamon asiakaspalvelutehtäviä, kuten huoltamolla sijaitsevan pienen elintarvikekaupan elintarvikkeiden hyllyttäminen ja tuotteiden tuoreustakuiden varmistaminen. Autojen tuntemus ei ole tehtävässä pakollinen, mutta eduksi on, jos osaat vastata asiakkaiden ongelmiin liittyen vaikkapa tankkaukseen. Tärkein tehtäväsi on kuitenkin huoltaa ihmisiä, ei autoja. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta / osaamista ruuan valmistuksesta, ja pystyt taitojesi mukaan auttamaan myös keittiöpuolen tehtävissä. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi. Aniskelupassin katsomme eduksi. 

Tehtävässä menestymistä auttaa, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä huoltoasemalla, kahvilassa työskentelystä tai vaikkapa olet suorittanut ravintola-alan perustutkinnon. Haemme kuitenkin ihmistä, ehkä juuri sinua, kenellä on halu oppia uutta ja kasvaa tehtävässä. Tärkeintä tehtävässä onkin positiivinen ja iloinen asenne, joten hae rohkeasti, jos olet kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä mukavassa työympäristössä, ja olet halukas sitoutumaan pitkäkestoiseen työsuhteeseen. 

Töihin sinun onnistuu kulkea näppärästi Tampereen kaupunkiliikenteen bussilla tai omalla autolla. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hygieniapassi
  • Aniskelupassi

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!