Asiakaspalvelija

SOL Logistiikkapalvelut Oy
Vanha Talvitie 19 A, 00580 Helsinki
Määräaikainen kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme Helsingin alueelle työntekijöitä

 

ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN JOULUSESONGIN AJAKSI 15.11.-31.12.2021

 

Työtehtäviisi kuuluu ottaa saapuva tavara vastaan ja järjestää se asianmukaisesti hyllyihin odottamaan noutoa. Asiakkaan noutaessa pakettia tavara luovutetaan ja tarvittaessa otetaan vähintään kuittaus.

Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 9-21 ja työvuorot ovat pituudeltaan 5-8 tuntia.

Työ on kausiluontoinen ja alkaa perehdytyksellä 15.11. Sesonki jatkuu 31.12. asti.

Palkkaus TES mukainen (min. 13,86 €/tunti) + mahd. vuorolisät, kuten iltatyölisä klo. 18-22.00 ajalta 15 % sekä sunnuntaityökorotus 100 prosentilla korotettu palkka.

 

Odotamme sinulta:

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- järjestelmällisyyttä

- reipasta asennetta

- vähintään 18 vuoden ikää

 

Toimipisteitä on useita koko Helsingin alueella (mm. keskusta, Pohjois-Helsinki, Itä-Helsinki, Länsi-Helsinki). Kerrothan, mihin toimipisteisiin pääset Helsingin alueella liikkumaan.

Sesongin jälkeen on mahdollista jatkaa meillä esim. osa-aikaisena muissa työtehtävissä keväällä 2022. Mainitsehan haastatteluvaiheessa, mikäli olet myös jatkomahdollisuuksista kiinnostunut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta hakemuksia emme vastaanota sitä kautta.

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hyvä asenne
  • Rutiininomainen tekeminen
  • suomen kielen taito
  • englannin kielen taito
  • ruotsin kielen taito
  • Asiakaspalvelu

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!