Asiakaspalvelija

TL;DR:
Oima on huippu työpaikka ja me etsitään kivaa työkaveria! Meillä on tarjota sulle tehtäviä asiakaspalavelun parissa rennossa ympäristössä. Me toivotaan, että sää et vähästä säikähä, etit mielelläs vastauksia uusiinkin haasteisiin ja viihyt sekä rutiinien että vaihtelevien päivien parissa. Hae ny!

Oimalla on useampi tehtävä asiakaspalvelun parissa auki. Työn voi hyvin sovittaa esimerkiksi opintojen oheen ja osa-aikaisuus on mahdollista. Tehtävä sisältää toistuvaa työtä ja monikanavaista asiakaspalvelua palkan- ja palkkionlaskennan parissa. Saat kattavan opastuksen työtehtäviin! Työ sopii esimerkiksi asiantuntijauransa alkupuolella olevalle tekijälle.

Osaaminen, jota Oima juuri nyt kaipaa:
Asiakaspalvelumme hakee vahvistusta joukkoihinsa palvelutuotannon laajentuessa. Asiakaspalvelijana vastaat tietojen syötöstä ja asiakkaiden yhteydenotoista, autat heitä ongelmanratkaisussa ja tuet heitä järjestelmän käytössä. Olemme asiakkaidemme tukena myös haasteissa palkanlaskennan, työsuhteiden ja työnantajuuden saroilla. Toimit ketterästi niin puhelimen välityksellä kuin kirjallisestikin, työkaluihin toki perehdytämme. 

Oima on tuotekehitystalo, joka tekee työsuhteenhallinnan ja palkanlaskennan sähköistä palvelua. Sähköinen palvelumme vapauttaa asiakkaidemme asiantuntijat mielekkäämpiin töihin ja asiakaspalvelumme tukee asiantuntijoita muissa heidän vaikeimmissa ongelmissaan, joita ei voida sähköisellä automaatiolla ratkaista. Sijaismaksajapalvelu on Oimalle tuttu useiden vuosien ajalta. Oima palvelumme on nyt laajentunut uuteen osa-alueeseen, Omais-ja Perhehoidon palveluun, jonka avulla autamme asiakkaitamme hallinnoimaan Omais- ja perhehoidon palkkionmaksuun sekä seurantaan liittyviä aiheita.

Onnistut ja viihdyt Oimalla, jos:

 • Olet asiakaslähtöinen ja et kaihda esiintymistä
 • Olet ratkaisukeskeinen
 • Et kyllästy rutiininomaisiinkaan tehtäviin
 • Olet järjestelmäorientoitunut
 • Haluat olla mukana jatkuvan kehittämisen ympäristössä
 • Otat vastuun omasta tekemisestäsi ja sen kehittämisestä muut huomioiden
 • Pidät asiakkaiden kanssa toimimisesta ja haluat varmistaa heidänkin menestyksensä
 • Osaat tulkita sekä soveltaa erilaisia ohjeita esimerkiksi lainsäädännön pohjalta

Eduksi luetaan:

 • Halu oppia ja kyky omaksua uusia asioita
 • Kokemus esimerkiksi teknisen tuen tai asiakaspalvelijan tehtävien saralta
 • Viestintään liittyvä osaaminen 
 • Kokemus palkanlaskennasta ja työnantajuuden eri osa-alueista, sekä pystyt selviytymään myös kokonaan uusistakin haasteista tietoa keräämällä
 • Ymmärrys kuntapalveluiden prosesseista, suuri etu mikäli omaat kokemusta Omais-tai Perhehoidon tai henkilökohtaisen avun tuottamisesta.
 • Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito.
 • Tehtävässä suoriutumisen kannalta eduksi luetaan myös perusosaaminen palkkion/palkanmaksuun liittyvissä asioissa.

Tehtävässä palkka on lähtökohtaisesti 12 euroa tunnissa, mutta määritellään tietysti hakijan asiantuntijuuden ja osaamistason mukaan. Toimistomme ja työtehtävät sijaitsevat Oulussa.

Miksi noin hieno tyyppi tulisi Oimalle?
Me Oimalaiset tarjoamme sinulle työympäristön, jossa olet tärkeä osa kokonaisuutta. Olemme määritelleet tärkeimmäksi tehtäväksemme ilahduttaa asiakastamme tänään ja huomenna. Oiman tavoitteena on tehdä ihmisten elämästä helpompaa helpottamalla sosiaali- ja terveysalan työn- ja toimeksiantosuhteenhallintaa henkilökohtaisen avun ja omais- ja perhehoidon toimeksiantosuhteissa. Työkavereiksi saat rentoa porukkaa ja tekemisen meininkiä.

Miksi et jo hae?
Lähetä hakemuksesi jo tänään! Työskentelyn aloittamisesta voidaan sopia joustavasti. 

Oimasta ja tehtävästä voit kysyä lisää:
Taru Torssonen, 044 984 3638, taru.torssonen@oima.fi 
Iina Palonen, 040 417 9453, iina.palonen@oima.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen, täysipäiväinen, määräaikainen, toistaiseksi voimassaoleva

Tarjoamme

 • Liikuntasetelit

Oima Oy

Oima on teknologiayritys, jonka tuottamassa palvelussa vahva teknologiaosaaminen ja rohkea tuotekehitystyö yhdistyvät syvään työelämän ja hoiva-alan tuntemukseen. Alustapalvelumme työnhallinnan mahdollisuuksien avulla henkilökohtaisten avustajien työnantajien itsemääräämisoikeus ja läpinäkyvyys työnantajuuteen vahvistuu. Oiman tuottaman palvelun avulla helpotetaan omais- ja perhehoitajien sekä hoidossa olevien henkilöiden arkea samalla helpottaen ja nopeuttaen myös järjestäjätahona toimivan kunnan prosesseja. Oima kehittää ja uudistaa suomalaista työelämää ja hoiva-alan palkkionmaksua useiden kuntien, sosiaali- ja terveysyhtymien ja järjestöjen kanssa. www.oima.fi. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Sähköposti: info@oima.fi
Sijainti: Kasarmintie 15
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!