Asiakaspalvelija

Haemme Kirkkonummen alueelle asiakaspalvelijoita joulusesonkiin!

Olet oma-aloitteinen ja rehti tiimipelaaja sekä pystyt tekemään myös itsenäisiä päätöksiä hektisessä työympäristössä. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja halu ylittää asiakkaiden odotukset roolissasi. Osaat kuunnella asiakasta ja ymmärrät positiivisen asenteen merkityksen asiakaspalvelussa. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä pelkää rutiineja. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.

Tulevat työpäiväsi sisältävät saapuvan tavaran vastaanottoa ja sen järjestelyä asianmukaisesti noutoa varten. Toimit työssäsi asiakaspalvelijan roolissa luovuttaen saapuneita paketteja asiakkaille sesongin ajan.

Tehtävä sopii hyvin asiakaspalvelijoille, asiakaspalvelusta kiinnostuneelle, opiskelijoille tai muille työtä pelkäämättömille tekijöille. Meillä sinut koulutetaan tehtävään ja saat perustaidot asiakaspalveluun ja toimintaan roolissasi.

Työajat sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle ja työvuorot ovat pituudeltaan 4 – 8 tuntia kerrallaan. Työ on kausiluontoinen ja alkaa perehdytyksellä mahdollisimman pian, sesonki jatkuu 23.12 asti.

Meillä on myös piste Masalassa, johon matkaa n. 7.5km Kirkkonummen keskustasta. Jos Kirkkonummen piste on täyttynyt, voi tämä olla myös mahdollinen lähellä. 

Odotamme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Järjestelmällisyyttä
  • Reipasta asennetta
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen katsomme eduksesi

Palkkaus 11,85€/tunti

Sesongin jälkeen on mahdollista jatkaa meillä esim. osa-aikaisena muissa työtehtävissä keväällä 2022. Mainitsehan haastatteluvaiheessa, mikäli olet myös jatkomahdollisuuksista kiinnostunut.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!