Osa-aikainen

Asiakaspalvelijoita paketinluovutuspisteeseen

Hae tähän työpaikkaan

Haemme asiakkaallemme työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin Haukiputaan alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu ottaa saapuva tavara vastaan ja järjestää se asianmukaisesti hyllyihin odottamaan noutoa. Asiakkaan noutaessa pakettia, tavara luovutetaan kuittausta tai korttimaksua vastaan.

Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-20:00 välille. Työt alkavat aikaisintaan marraskuun puolivälissä ja voivat kestää tammikuun puoliväliin. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, järjestelmällisyyttä, reipasta asennetta sekä paineensietokykyä.

Mikäli olet kiinnostunut, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV. Lisätietoja saat Tuukka Breiliniltä sähköpostitse tuukka.breilin@sol.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Asiakaspalvelijoita paketinluovutuspisteeseen, Osa-aikainen
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: tuukka.breilin@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!