Asiakaspalvelun asiantuntija

TL;DR:

Oima on huippu työpaikka ja me etsitään kivaa työkaveria! Meillä on tarjota sulle tehtäviä asiakaspalavelun parissa rennossa ympäristössä. Me toivotaan, että sää et vähästä säikähä, etit mielelläs vastauksia uusiinkin haasteisiin ja viihyt vaihtelevien päivien parissa. Hae ny!

Oimalla on kaksi asiantuntijapaikkaa auki. Asiakaspalvelun asiantuntijan tehtävä sisältää hieman enemmän toistuvaa työtä ja työ sopii esimerkiksi asiantuntijauransa alkupuolella olevalle tekijälle.

Osaaminen, jota Oima juuri nyt kaipaa:

Asiakaspalvelumme hakee vahvistusta joukkoihinsa niin uuden tuotteen kuin pidempään toiminnassa olleen sijaismaksajapalvelun pariin. Asiakaspalvelijana vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin, autat heitä ongelmanratkaisussa ja tuet heitä järjestelmän käytössä, tarvittaessa myös tietojen syötön osalta. Toimit ketterästi niin puhelimen kuin chatinkin välityksellä, työkaluihin toki perehdytämme. Haluat tuottaa ohjeita ja olla mukana järjestämässä koulutuksia. Osaat tunnistaa ja kuvata asiakkaan havaitsemia kehitystarpeita.

Oima on tuotekehitystalo, joka tekee työsuhteenhallinnan ja palkanlaskennan sähköistä palvelua. Sähköinen palvelumme vapauttaa asiakkaidemme asiantuntijat mielekkäämpiin töihin ja asiakaspalvelumme tukee asiantuntijoita muissa heidän vaikeimmissa ongelmissaan, joita ei voida sähköisellä automaatiolla ratkaista. Oima palvelumme on laajentunut uuteen osa-alueeseen, Omais-ja Perhehoidon palvelu, jonka avulla autamme asiakkaitamme hallinnoimaan Omais-ja perhehoidon palkkionmaksuun sekä seurantaan liittyviä aiheita.

Onnistut ja viihdyt Oimalla, jos: 

 • Olet asiakaslähtöinen ja et kaihda esiintymistä
 • Olet ratkaisukeskeinen
 • Sinua ei haittaa, vaikka työpäiviesi sisältö vaihtelee
 • Et kyllästy rutiininomaisiinkaan tehtäviin
 • Olet järjestelmäorientoitunut
 • Haluat olla mukana jatkuvan kehittämisen ympäristössä
 • Otat vastuun omasta tekemisestäsi ja sen kehittämisestä muut huomioiden
 • Pidät asiakkaiden kanssa toimimisesta ja haluat varmistaa heidänkin menestyksensä
 • Osaat tulkita sekä soveltaa erilaisia ohjeita esimerkiksi lainsäädännön pohjalta

Eduksi luetaan: 

 • Halu oppia ja kyky omaksua uusia asioita
 • Kokemus esimerkiksi teknisen tuen tai asiakaspalvelijan tehtävien saralta
 • Viestintään liittyvä osaaminen
 • Ymmärrys kuntapalveluiden prosesseista, suuri etu mikäli omaat kokemusta Omais-tai Perhehoidon tai henkilökohtaisen avun tuottamisesta.
 • Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito.
 • Tehtävässä suoriutumisen kannalta eduksi luetaan myös perusosaaminen palkkion/palkanmaksuun liittyvissä asioissa.

Tehtävän minimikriteerit täyttävän hakijan palkka on vähintään 2400 €/kk, mutta määritellään tietysti hakijan asiantuntijuuden ja osaamistason mukaan.

Tehtävän aloitus mahdollisimman pian tai sovittavissa. Toimistomme sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme on keskittynyt Ouluun, etätyö on soveltuvin osin mahdollista.

Miksi noin hieno tyyppi tulisi Oimalle?

Me Oimalaiset tarjoamme sinulle työympäristön, jossa olet tärkeä osa kokonaisuutta. Olemme määritelleet tärkeimmäksi tehtäväksemme ilahduttaa asiakastamme tänään ja huomenna. Jos kaipaat titteleitä ja valtaa, niin älä lue pidemmälle. Meillä perinteiset tittelit ja hierarkiat ovat osa kirjoitettua historiaa. Oimalla päätökset tehdään siellä missä siihen kulloinkin löytyy paras asiantuntemus. Pienessä yrityksessä sinä olet tärkeä osa sitä mitä Oima on nyt ja tulevaisuudessa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä eikä ketään jätetä yksin. Kehityspolkusi Oimalla on täysin auki ja sinusta itsestäsi kiinni. Toimimme radikaalin avoimuuden periaatteella ja noudatamme esimerkiksi täyttä palkka-avoimuutta. Etäpäivät ovat ok ja saat itse valita työskentelyvälineesi mitkä juuri sinua palvelevat kaikkein parhaiten. Kuten muutkin tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja loistavat työsuhde-edut, työkavereiksi saat rentoa porukkaa ja tekemisen meininkiä.

Miksi et jo hae?

Lähetä hakemuksesi jo tänään! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oimasta ja tehtävästä voit kysyä lisää:

Taru Torssonen, 044 984 3638 - Taru tekee työtä asiakaspalvelun kehittämisen parissa ja tukee asiakaspalvelua ongelmanratkaisussa. Hän kertoo mielellään, millaiset tehtävät sinua odottavat ja mihin osaamistasi tällä saralla tullaan kaipaamaan.

Tanja Sarajärvi, 044 314 0590- Tanja voi kertoa sinulle Omais-ja perhehoidon palvelusta ja siitä mitä tehtäväsi tulevat tämän palvelun sisällä olemaan.

Miika Halonen, 040 5606 603 - Miika voi kertoa sinulle Oiman yrityskulttuurista ja Oimasta työyhteisönä. 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Oima

Oima on teknologiayritys, jonka tuottamassa palvelussa vahva teknologiaosaaminen ja rohkea tuotekehitystyö yhdistyvät syvään työelämän ja hoiva-alan tuntemukseen. Alustapalvelumme työnhallinnan mahdollisuuksien avulla henkilökohtaisten avustajien työnantajien itsemääräämisoikeus ja läpinäkyvyys työnantajuuteen vahvistuu. Oiman tuottaman palvelun avulla helpotetaan omais- ja perhehoitajien sekä hoidossa olevien henkilöiden arkea samalla helpottaen ja nopeuttaen myös järjestäjätahona toimivan kunnan prosesseja. Oima kehittää ja uudistaa suomalaista työelämää ja hoiva-alan palkkionmaksua useiden kuntien, sosiaali- ja terveysyhtymien ja järjestöjen kanssa. www.oima.fi. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Sähköposti: info@oima.fi
Sijainti: Kasarmintie 15
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!