Asiakaspalvelupäällikkö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen FinnEasy Oy:lle

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Joensuun Hammaslahteen

Pääset kasvamaan kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi eläinten hyvinvointia edistävien tuotteiden parissa. Pidät huolta yrityksen nykyisistä asiakassuhteista ollen yhteydessä aktiivisesti jälleenmyyjiin, mutta sinulla on kykyä tunnistaa uusia kasvumahdollisuuksia markkinoilla. Olet tärkeä linkki asiakkaiden ja tuotannon välillä tuoden arvokasta tietoa tuotekehityksen tueksi.

Haemme tehtävään yrittäjähenkistä, reipasta ja iloista henkilöä, joka on valmis toimimaan kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulta löytyy jo muutaman vuoden työkokemus vaikkapa asiakaspalvelualalta tai myyntitehtävistä eikä markkinointi ole sinulle vieras käsite. Omaat hyvän tilannetajun ja sosiaaliset taidot sekä luovuutta tarkastella asioita innovatiivisella tavalla. Koulutusta olet voinut hankkia kaupalliselta, tekniseltä tai maatalousalalta, mutta sitä emme halua rajata tutkintojen osalta liian tiukasti, mikäli osaamisesi muutoin soveltuu tehtävään.

Odotamme sinulta rohkeutta toisinaan matkustaa ympäri maailman, käyden tarvittaessa myös asiakkaiden navetoissa ja edustaa messuilla sekä muissa tapahtumissa. Kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä Eezy Personnelin Seija Toloseen, puh. 040 525 4885 (arkisin klo 9–15) tai seija.tolonen@eezy.fi. Hakuaika päättyy 14.8.2022.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

FinnEasy Oy

FinnEasy Oy suunnittelee ja valmistaa EasySwing-merkkisiä, eläinten hyvinvointia lisääviä karjaharjoja pääasiassa tuotantoeläinten käyttöön. Globaalisti toimiva, ja voimakkaasti kasvanut yritys on palkittu kansainvälistymisestä, sillä sen tuotannosta noin 95 % menee vientiin ja toimintaa on jo yli 20 maassa. Yritys on perustettu vuonna 2016 ja se toimii Joensuun Hammaslahdessa. 

Sijainti: Paavontie 7, 82200 Hammaslahti
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!