Asiakasryhmäpäällikkö

Tamro
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme asiakasryhmäpäällikköä johtamaan ja kehittämään tulosvastuullisesti sairaala- ja apteekkiasiakkuuksiin, mukaan lukien yksityisen terveydenhuollon toimijat, kuuluvaa liiketoimintaa.

 

Asiakasryhmäpäällikön tehtävässä johdat liiketoimintaosa-aluetta ja toimit esihenkilönä huipputiimille, joka vastaa asiakassuhteista, erityislupavalmisteiden, lääkeraaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden maahantuonneista sekä niihin liittyvästä laadunvarmistuksesta. Tehtävässä kehität erityislupavalmisteiden ja muiden sairaalaryhmän valmisteiden liiketoimintaa, vastaat oman vastuualueen budjetista sekä tunnistat ja kehität uusiksi palveluiksi yksityiseen terveydenhuoltoon ja SOTEen liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

 

Tehtävässä toimiminen edellyttää farmaseuttista tutkintoa sekä työkokemusta lääketeollisuudesta, sairaala-apteekista tai avoapteekista. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset strategista näkemystä ja toteutuskykyä, aloitteellisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta ja johtamisesta. Englannin ja suomen kielesi on sujuvaa niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Kokemus asiantuntijatiimin esihenkilönä toimimisesta katsotaan eduksi.

 

Henkilönä olet ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä myynnillinen ja markkinoinnillinen ote palveluiden myyntiin. Nautit tiimityöstä ja haluat osaamisellasi ja Tamron palveluilla tuoda lisäarvoa asiakkaalle. Asiakastapaamisissa kommunikoit luontevasti niin farmaseuttisten asiantuntijoiden kuin johdon kanssa.

 

Työskentelemme hybridimallissa, jossa yhdistyy etä- ja lähityö. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla. Lupaamme sinulle ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen. Tiimin asiakkailta saama suositteluaste (NPS) on erinomaisella tasolla ja kutsumme sinut nyt kanssamme tätä yhdessä edelleen kehittämään. Toivomme myös, että jaat arvomme merkityksellisen työn tekemisestä tarmolla ja sydämellä - myös haastavissa tilanteissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö, myyntijohtaja Jari Laaksonen 040 722 5888 maanantaina 4.10. klo 13 - 14 ja tiistaina 12.10. klo 11 - 12.

Mikäli tehtävänkuvaus sai sinut innostumaan, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2021.

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!