Asiakasvastuullinen laskentakonsultti, Navigator Partners Oy

Navigator Partners on yritys- ja taloushallintoon erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Tarjoamme asiantuntija- ja konsultointipalveluja useille eri asiakassegmenteille, kuten kotimaisille ja kansainvälisille yhtiöille sekä niiden suomalaisille tytäryhtiöille, erilaisille sijoittajille ja varainhoitajille, perheille ja perheyrityksille, säätiöille ja kiinteistösijoittajille. Palvelemme myös yksityishenkilöitä tarjoamalla hallinto-, hallinnointi- ja raportointipalveluja sekä näihin liittyviä veropalveluja.
Toimintamme kasvaessa etsimme nyt kokenutta ja osaavaa:

Asiakasvastuullista laskentakonsulttia, Helsingin toimistollemme

Tehtävä:
Toimit osana hallinnollista tiimiä, keskittyen talous- ja yrityshallintoon, ja vastaat samalla omasta asiakasportfoliostasi. Asiakkaasi koostuvat eri kokoisista asiakasyrityksistä. Pidemmän ajan tavoitteemme on räätälöidä asiakasportfoliosi toiveidesi ja kokemuksesi mukaan, mikä voi tarkoittaa, että saat asiakkaiksi myös ulkomaisista yrityksiä, säätiöitä, sijoitusasiakkaita tai erilaisista kiinteistöasiakkaita.
Asiakasvastuullisena laskentakonsulttina sinulla on kokonaisvastuu asiakkaittesi taloushallinnosta ja hoidat muun muassa päivittäistä kirjanpitoa, vero- ja viranomaisraportointia, tilinpäätöksiä, asiakasraportointia ja muuta yrityshallintoa. Työ tapahtuu usein tiimeissä, joissa olet tärkeä osa.
Meillä on oma palkanlaskentatiimi, joten palkanlaskenta ei kuulu tehtäviisi.
Käymme aktiivista vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa, raportoimme sovitun mallin ja aikataulun mukaisesti ja tapaamme heitä säännöllisesti joko Teamsin yli tai toimistolla, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että olet laskentatoimen tradenomi tai ekonomi, ja että sinulla on vähintään 3–5 vuotta työkokemusta vastaavista itsenäisistä tehtävistä. Käytämme päivittäin useita erilaisia ohjelmia, kuten Visma Fivaldi, FA Solutions, Accuna, Fatman Frame sekä Excel. Asiakkaamme ovat pääosin suomen- ja ruotsinkielisiä, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen- sekä ruotsin kielen taitoa, ja arvostamme hyvää englannin kielen taitoa.
Toivomme, että olet kiinnostunut taloushallinnosta, olet tarkka ja vastuuntuntoinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja että osaat priorisoida. Olet utelias ja selvität mielelläsi asioita tai kysyt tarvittaessa apua, kun kohtaat uusia tai vaikeita kysymyksiä.
Olet omatoiminen, itseohjautuva, positiivinen ja iloinen, ja viihdyt työskennellessäsi yhdessä muiden kanssa toimistollamme. Olet tiimipelaaja, joka auttaa mielelläsi muita tarvittaessa. Olet myös sosiaalinen ja juttelet mielellään sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Navigator Partners on perustettu vuonna 2002. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin ytimessä, osoitteessa Yrjönkatu 9A. Lisäksi meillä on toimistot Kirkkonummella ja Inkoossa, ja yhtiössämme työskentelee tänään hieman alle 50 henkilöä. Tavoitteenamme on jatkaa kasvua, ja haluamme onnistua myös tulevaisuudessa ei vaan rekrytoimaan, van myös pitämään, motivoituneita, osaavia ja sitoutuneita työntekijöitä. Siksi panostamme paljon henkilöstöömme, mikä näkyy korkeana viihtyvyytenä toimistolla ja erittäin tyytyväisinä asiakkaina.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavia työkuvan, sekä mahdollisuuden työskennellä monen erilaisen asiakkaiden kanssa. Meillä tulet osaksi isoa tiimiä, joka koostuu mukavista ja osaavista kollegoista ja saat lisäksi tehtävääsi sitoutuneen esimiehen tuen.
Tarjoamme jatkuvaa työssäoppimista ja mahdollisuuden syventyä erikoiskysymyksiin tai edetä työskentelemään joko sijoitus- tai säätiötiimeissämme, tai edetä tiiminvetäjäksi, mikäli tämä kiinnostaa sinua.
Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi myös lounasedun sekä liikunta- ja kulttuurisetelit ja kattavan työterveyshuollon.
Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä.
 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyhtiö Adiente Ab kanssa. Rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen sivuilla www.adiente.fi heti tai viimeistään 9.8.2024.
Aloitamme haastattelut heti, kun saamme sopivia hakemuksia, joten älä odota hakemuksesi lähettämistä, vaan lähetä se mahdollisimman pian. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Adiente Oy:n toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

Navigator Partners Oy

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Interim toimeksiantoihin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sijainti: Yrjönkatu 9 A, 00120 Helsinki

Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja toimineet yritys- ja taloushallinnon ammattilaisina aina vuodesta 2002. Tarjoamme asiantuntijapalveluita monille erilaisille asiakkaille; kotimaisille yrityksille, kansainvälisille yrityksille ja heidän suomalaisille tytäryhtiöilleen, sijoittajille ja varainhoitajille, sekä kiinteistön ja muun kiinteän omaisuuden omistajille. Palvelemme myös yksityishenkilöitä heidän omistuksien hallinnossa ja raportoinnissa.

Logo

Asiakasvastuullinen laskentakonsultti, Navigator Partners Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!