Asiakkuusneuvoja

Me KSS Energialla tuotamme ja kehitämme palveluitamme energiaverkkojemme asiakkaille sekä myymme sähköä ja energiaosaamista myös kotiseutumme ulkopuolelle. Energiantuotantomme perustuu uusiutuviin energialähteisiin, tuotanto-osuuksiin ja paikallisiin yhteistyöhankkeisiin. KSS Energia haluaa olla kuunteleva palveluiden uudistaja, joka tuottaa puhdasta energiaa älykkäästi – puhtaasti parasta energiaa.

Etsimme nyt vahvistuksia määräaikaiseen työsuhteeseen KSS Energian ja Karhu Voiman asiakaspalveluun projektiavuksi Kouvolan ja Kotkan toimipisteille.

Oletko meidän uusi asiakkuusneuvoja?

Asiakaspalvelumme tuottaa konsernille ja sen tulosyksiköille laaja-alaisesti asiakasprosesseihin liittyvät palvelut, kuten asiakaspalvelun, myynnin, laskutuksen sekä niihin liittyvät tukitoiminnot. Tiimimme koostuu eri osaamisalueiden asiakkuusneuvojista. Jokainen asiakkuusneuvojamme keskittyy päivittäisessä työssään omaan vahvuusalueeseensa ja sen kehittämiseen mutta tarpeen vaatiessa kykenee toimimaan sijaisena muille tiimiläisille. 

Haemme nyt uusia asiakaspalveluosaajia projektiavuksi Kouvolan ja Kotkan toimipisteille asiakkuusneuvojan positioihin, jossa tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun ja myynnin tukitoimintojen työt. 

Uuden strategiamme mukaan vastaat haasteisiin 100 %:lla sitoutumisella. Haastat itsesi tuloshakuiseen ajatteluun ja olet vahvasti mukana yksilönä toteuttamassa yhtiömme kasvutavoitteita. Tarjotaksemme asiakkaillemme ylivoimaista asiakaskokemusta meidän tulee nähdä asiakastarpeet, on vastuualueemme mikä tahansa. Myynnillinen ote ja ylpeys tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan auttavat sinua arjessa kehittämään jokaista asiakaskohtaamista.

Sinulle hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia. Olet tiimipelaaja. Kiireenkin keskellä autat mielelläsi työkaveria vaikka oma arkesi olisi hektistä. Haastat itseäsi ja tiimiläisiäsi oppimaan uusia taitoja ja palvelemaan paremmin. Sinulla on positiivinen asenne päivittäiseen työhön ja erilaisin kehitysprojekteihin. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Olet käyttänyt työurasi aikana monenlaisia tietojärjestelmiä ja olet nopea oppimaan uusia. Hyvä opiskelutaustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta puolelta. Työsuhteesi alkaa meillä mahdollisuuksien mukaan heti.

Työpaikkasi sijaitsee koronaohjeistuksemme huomioiden Kouvolassa Hovioikeudenkadulla tai Kotkan Karhulassa Pajatiellä. Kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla olet valmis työskentelemään.

Kiinnostuitko?

Tutustu verkkosivuillamme Karhu Voimaan Karhuvoima ja KSS Energiaan KSS Energia

Jos tehtävä kiinnostaa, niin jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 4.7.2021, sekä  palkkatoivomuksesi.  Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Liena Silen p. 040 482 6770 ja Kirsi Lantta p. 050 414 6369.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, täytämme paikan soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

KSS ENERGIA Oy

KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää palveluja asiakkaille yhdessä kumppaniensa kanssa ja myy sähköä, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja –ratkaisuja. KSS Energian toimipisteet ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa ja Helsingissä. KSS Energia palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea.

KSS Energia konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy, Karhu Voima Oy ja Suomen Energia-Urakointi Oy. Konsernissa harjoitetaan sähkön ja kaukolämmön tuotantoa ja myyntiä, maakaasun myyntiä, sähkö -, lämpö- ja kaasuverkkojen käyttöä ja ylläpitoa sekä energia- ja tietoliikenneverkkojen rakentamista ja suunnittelua. Konsernin taloushallinto on keskitetty emoyhtiöön.

Jakelualue kattaa Kouvolan, Kuusankosken, Valkealan ja Iitin alueet sekä Anjalan pohjoisosat. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 153,2 milj. € ja henkilöstöä oli keskimäärin 246.

Sijainti: Kouvola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!