Asiakkuuspäällikkö

Kiinnostaako laatutuotteiden parissa työskentely vakaassa kansainvälisessä yrityksessä? Kraus & Naimerin tarina alkoi yli sata vuotta sitten ja jatkuu menestyksekkäänä myös tänä päivänä. Suomen tiimissä on nyt avoin tehtävä tarjolla myynti-insinöörille, joka on halukas sitoutumaan ja omalla työllään edistämään Kraus & Naimerin menestystä myös jatkossa.

Haemme nyt joukkoomme aktiivista ja asiakaslähtöistä

Asiakkuuspäällikköä

vastaamaan kytkinten myynnistä teollisuusyrityksille ja suunnittelutoimistoille sekä kehittämään yhteistyötä jälleenmyynnin ja tukkukaupan parissa. Tehtävänäsi on nykyisten asiakkuuksiemme ylläpito ja syventäminen. Huolehdit myös asiakaskannan kehittymisestä alueellasi. Perehdyt asiakkaittesi liiketoimintaan ja toimit ratkaisulähtöisenä asiantuntijana. Asioit Kraus & Naimerin Euroopan tehtaiden yhteyshenkilöiden kanssa ja varmistat asiakkaille räätälöityjen tuotteiden toimitukset.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä sähkötekniikan ja mekaniikan ymmärrystä. Kaupallinen ajattelutapa ja myynnillisyys on sinulle luontaista ja ammattimaisuus on toimintasi kulmakivi. Kommunikoit vakuuttavasti ja luontevasti erilaisissa yhteyksissä. Työskentelytapasi on systemaattinen, huolellinen ja pitkäjänteinen. Sinusta löytyy myös joustavuutta reagoida muuttuviin tilanteisiin asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta (20-40 matkapäivää vuodessa) sekä englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kokeneiden työtovereiden tuen sekä hyvät tulevaisuuden näkymät vakaassa kansainvälisessä perheyrityksessä.

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 23.1.2022 mennessä osoitteessa https://eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/

Soittele niin jutellaan tarkemmin!

Heidi Tuomikorpi, rekrytointikonsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

Haku alkaa ja päättyy

Kraus & Naimer Oy

Kraus & Naimerin menestystarina sai alkunsa, kun Franz Kraus ja Lorenz Naimer perustivat yrityksen Wienissä vuonna 1907. Alusta alkaen yrityksen liiketoiminnassa on ollut keskeistä tuottaa räätälöityjä ratkaisuja laajalle asiakaskunnalle. Yrityksen maailmanlaajuinen johtajuus sähkökytkimien valmistajana perustuu tinkimättömän korkealaatuisiin tuotteisiin, hyvään asiakaspalveluun ja kansainväliseen läsnäoloon.

Kraus & Naimer työllistää n. 1000 henkilöä eri puolilla maailmaa. Tuotantolaitoksia on 6 ja myyntiyhtiöitä 18. Nykyinen, useisiin patentteihin perustuva tuotelinja vastaa globaalien markkinoiden vaatimuksia ja tarjoaa teknisesti sekä taloudellisesti optimaalisia ratkaisuja lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin sovelluksiin. Pätevät suunnittelu- ja asiakaspalvelu, paikalliset varastot ja asennusapu takaavat nopean ja kilpailukykyisen palvelun.

Sijainti: Kiitoradankuja 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!