Asiakkuuspäällikkö

Kata Safety Oy on palokatkojen, väestönsuojapalveluiden sekä säteilyturvallisuuden asiantuntijayritys. Yhtiöön kietoutuu osa suomalaisen säteilyturvallisuuden historiaa; vuonna 2018 toteutetun liiketoimintakaupan myötä ikonisesta KATA-säteilymittarista tuli Kata Safetyn brändi. Yrityksessä käynnistettiin mittava kehitystyö – nyt KATA-säteilymittareista ollaan rakentamassa kansainvälistä brändiä.

Kata Safety Oy on osa suomalaista huoltovarmuutta. KATA Palokatkopalveluista ja KATA Väestönsuojapalveluista Kata Safety on viimeisen neljän vuoden aikana kehittänyt innovatiivisen palvelukokonaisuuden. Kyse on ihmishenkiä säästävästä ja aineellisia vahinkoja minimoivasta varautumisesta onnettomuuksiin, häiriöihin ja poikkeusoloihin.

Vuonna 2018 liikevaihtomme oli vajaat 240 000 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli noin 480 000 euroa. Kuluvan vuoden kasvunäkymä on vahvasti positiivinen. Yhtiön kehittämistyössä voimavaramme on myös aktiivinen hallitustyöskentely, jossa näkökulmaa laajentavat kokeneet ulkopuoliset hallitusammattilaiset. Työntekijämäärämme on toistaiseksi viisi – ja nyt siis kuudetta osaajaa etsimme!

Kasvuyhtiönä ja varautumisen palvelukokonaisuuden eturivin kehittäjänä etsimme Kata Safetyyn palveluliiketoiminnan ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Joensuuhun.

Asiakkuuspäällikön tärkein tehtävä on asiakkuuksista huolehtiminen, johon kuuluvat asiakasyhteyksien luominen, palvelutarpeen kartoitus, aikatauluvastuu, asiakkaiden kuunteleminen sekä ripeä reagointi palautteisiin. Hyvä asiakaskokemus edellyttää sujuvaa viestintää – sitä yhtiössä vaalimme mutkattomasti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Asiakkuuspäälliköstä tulee myös yhtiön johtoryhmän jäsen.

Asiakkuuspäällikön maantieteellinen vastuualue on Itä-Suomi.  

Mitä odotamme sinulta?

Johtoryhmän jäsenenä asiakkuuspäällikkö on liiketoiminnan kehitystyössä vaikuttajan paikalla. Arvostamme kokemusta, tervehdimme ilolla verkostoitumisen taitojasi! Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen – tai molempia. Kata Safetyn perehdytysohjelmassa saat kaikki tarvittavat tiedot ja opastuksen KATA-palveluista ja tuotteista. Englannin kielen taito on tarpeen kansainvälisten toimittajayhteyksien hoitamisessa.

Palkkaus ja edut

Reilu työnantaja, sellainen Kata Safety on; huolehdimme osaavista ammattilaisistamme ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä. Henkilöstöön liittyviä asioita kehitämme jatkuvasti samalla pieteetillä kuin koko yhtiötä. Kasvuhaluisessa yrityksessä työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen.    

Kuukausipalkka tulee ajallaan, työterveyshuolto on järjestetty ja ensi vuoden alusta lähtien otamme käyttöön myös kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Kata Safetyssä asioista puhutaan mutkattomasti, myös rahasta. Asiakkuuspäällikön kuukausipalkka on 3 500 – 4 500 euroa. Yrityksessämme käytössä on myös tulospalkkaus.  

Tuumasta toimeen!

Hakemuksen sekä CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 2.10.2022 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Seija Tolonen, puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi (arkisin klo 9-15).

Huomioitavaa: Osa Kata Safety Oy:n asiakkuuksista vaatii Suojelupolisiin tekemän turvallisuusselvityksen.

 

Haku alkaa ja päättyy

Kata Safety Oy

Kata Safety Oy – varautuminen ja turvallisuus on meidän missiomme!

  • KATA-säteilymittarit
  • Säteilyyn liittyvät asiakaskohtaiset tuotteet
  • Säteilyturvallisuus osana työturvallisuutta
  • Säteilymittarien tarkastus ja kalibrointi
  • KATA Väestönsuojapalvelut
  • KATA Palokatkopalvelut
  • Toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Jyväskylässä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!