Asiakkuuspäällikkö

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme, oletko sinä etsimämme Asiakkuuspäällikkö?

Vastaat IV-koneiden myynnistä ja myynnin kehittämisestä asiakkaille kotimaassa. Hankit uusia asiakkaita ja kehität nykyisiä asiakassuhteita kotimaan rakennuttajien, rakennusliikkeiden, urakoitsijoiden ja suunnittelutoimistojen parissa. Tehtävään kuuluu myös kerätä ja jäsentää markkinatietoa tuotteista ja kilpailijoista vastuualueesi sisällä. Toimintatapoihimme kuuluvat säännöllinen ja aktiivinen yhteydenpito kohdeyrityksiin sekä aktiivinen uusien myyntiprojektien hakeminen. Raportoit tehtävässä myyntipäällikölle.

Tehtävässä menestymisessä auttaa ja sinulta toivottavasti löytyy:

  • kokemus asiakastyöstä teknisten B2B-tuotteiden myynnistä mielellään ilmanvaihtotuotteiden, taloautomaation tai rakennusmateriaalien alueella
  • kokemus vastuullisesta asiakastyöstä ja asiakassuhteiden kehittämisestä ja myynnin kasvattamisesta
  • englannin ja suomen kielen osaaminen
  • soveltuva korkeakoulukoulutus (esimerkiksi kaupallinen tai tekninen)
  • matkustusvalmius 50–60 päivää vuodessa
  • sujuva myyntiä tukevien työkalujen käyttö

Henkilönä toivomme sinun olevan taitava vuorovaikuttaja ja hyvä neuvottelija. Sinulla on suunnitelmallinen ja asiakaslähtöinen työskentelyote. Etenet työssä itsenäisesti ja järjestelmällisesti.

Tarjoamme sinulle

  • vakaan yrityksen, joka toimii mielenkiintoisella toimialalla edistäen puhdasta sisäilmaa
  • uskottavan toimijan, jolla on hyvä maine alan kärkiyrityksenä
  • itsenäisen tehtävän, jossa sinulla on hyvät vaikuttamisen mahdollisuudet

Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi ja olet valmis tarttumaan haasteeseen, jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 26.9. hakupainikkeen kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa 19.9. MPS-konsultti Tomi Välimäki, puh. 040 562 7324.  

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Vallox

Vallox on tunnettu, jo 50 vuotta Suomessa ilmanvaihtojärjestelmiä Loimaalla valmistanut yritys. Vallox huolehtii hiljaisesti ja huomaamatta rakennuksen ilmanvaihdosta pitäen sisäilman raikkaana ja puhtaana hengittää. Valloxilla suunnitellaan ja valmistetaan teknologisesti ja toiminnallisesti korkealaatuisia, turvallisia ja ympäristökuormitukseltaan optimoituja tuotteita. Valloxilla työskentelee noin 150 henkilöä.

Taloudellisesti Vallox on vahva yritys. Se on tehnyt historiansa ajan vahvaa positiivista käyttökatetta, ja kassatilanne mahdollistaa toiminnan kehittämisen pitkällä aikavälillä. Markkina-alueena on Eurooppa: erityisesti Saksa, Skandinavia, Baltia ja Puola. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 45,9 milj. euroa ja tulos 4,9 milj. euroa.

Sijainti: Myllykyläntie 9-11, Loimaa
Logo

Asiakkuuspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!