Asiakkuuspäällikkö

Tule tekemään Hyvää työtä Eezy Henkilöstöpalveluille! Pitkän linjan myyntikonkarimme on eläköitymässä, ja haemme nyt hänen saappaisiinsa uutta asiakkuuspäällikköä.

Etsimme nyt myynnin asiantuntijaa, joka haluaa keskittää energiansa henkilöstöpalvelumme asiakkuuksien hoitoon sekä uusasiakashankintaan. Toimialoja, joilla tulevat asiakkaasi toimivat, ovat erityisesti teollisuus, rakentaminen sekä logistiikka.

Työnkuvasi rakentuu uusasiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien hoitamisesta myyntijohdon asettamien tavoitteiden mukaisesti. Toimit myös läheisessä yhteistyössä valtakunnallisen suurasiakasmyynnin kanssa.

Tehtäväkenttääsi uusasiakashankinnan lisäksi kuuluu nykyisten asiakkaidemme tapaamiset, kuulumisten tarkistelut, lisäpalveluista neuvottelut ja luonnollisesti olet asiakkaitamme varten valmiina tarjoamaan kokonaisvaltaisesti työelämän palveluitamme.

Tässä tehtävässä ei ole tarkoitus, että sinä teet kaiken, vaan varsinainen vuokrahenkilöstön pyöritys (rekrytointi, työsuhteiden hallinta yms.) hoituu osaavien HR-konsulttiemme käsien kautta, jolloin sinä pääset keskittämään energiasi täysillä asiakastyöhön.

Saat oman paikkasi Helsingin toimistoltamme Pasilasta, mutta työssä liikutaan aktiivisesti asiakkaillamme pääkaupunkiseudun alueella. Auton käyttömahdollisuus on siis välttämätöntä tehtävässä.

Asiakkuuspäällikön työ käytännössä

Tehtävässä onnistut, jos olet myyntityöstä syttyvä tyyppi, joka haluaa päästä vaikuttamaan omien yritysasiakkaiden arkeen positiivisesti. Olet tehnyt aikaisemmin tavoitteellisesti b2b-myyntityötä, ja pystyt kohtaamaan asiakasrajapinnassa ammattimaisesti sekä ylintä johtoa, että työntekijäporukkaa.

Tässä tehtävässä ei ole esihenkilövastuuta, joten kaipaammekin juuri sinua, joka haluat toimia oman itsesi vastuuhenkilönä, toki yhteistyössä muiden myyjiemme sekä HR-kollegojesi kanssa.

Arvostamme kokemusta myyntityöstä henkilöstöpalvelualalta, mutta emme sulje pois ketään myynti-intoista henkilöä, jolta löytyy kiinnostusta alaamme. Tuotannon, rakentamisen ja logistiikan asiakkuuksien tuntemisesta on sinulle ehdottomasti hyötyä.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammattikorkeakoulutason tutkinto tai muu vastaava tutkinto, mutta meidän mielestämme erinomaisia asiakkuudenhallinnan ammattilaisia voi löytyä erilaisistakin taustoista.

Asiakkuuspäällikkömme aikajana olisi toiveidemme mukaan seuraavanlainen:

3-6kk jälkeen olet

  • Ottanut rivakkaasti haltuun vanhat asiakkuudet
  • Toiminut talon tapojen ja käytäntöjen mukaisesti
  • Jalkautunut kentälle uusasiakashankintahousut jalassa

12kk jälkeen olet

  • Hyvää vauhtia kasvattamassa asiakkuuksiasi
  • Tehnyt onnistuneita sopimusneuvotteluita uusasiakkaiden kanssa
  • Luottamusta herättävä tyyppi asiakkaillesi, koska homma toimii sinun ammattitaitosi kautta
  • Mukana yhteistyössä valtakunnallisen myyntiporukkamme kanssa
  • Pystyt myymään paitsi henkilöstövuokrauspalveluita, myös tuomaan asiantuntijapalvelumme vahvasti asiakkaidesi tietoon

 

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme yhdessä arvojemme mukaisesti hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Tuleva tiiminvetäjäsi Jaakko varmistaa sen, että juuri sinulla on hyvä olla töissä, saat asianmukaiset varusteet ja muistat pitää myös kiinni kahvitauoista. Talomme etuihin kuuluu luonnollisesti myös lounas- ja virike-edut, erilaisia liikunta- ja hyvinvointietuja ja mm. työsuhdepolkupyörä!

Innostuitko?

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 29.4.2024. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV palkkatoiveineen. Huomioithan, että tietoturvasyistä emme voi ottaa vastaan sähköpostilla hakemuksia.

Jos sinulle jää tämän ilmoituksen jälkeen vielä tehtävänkuvasta kysyttävää, voit tarvittaessa kysyä lisätietoja Myyntijohtajaltamme Jaakko Koivistolta, puh. 0445199051 arkisin klo 14-16.

Mikäli sinulla herää rekrytointiprosessista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn rekrytointivastaavaan Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla.

Me eezyläiset teemme töitä hyvällä asenteella – onhan työ iloinen asia! Meille työn ilo syntyy siitä, kun toimimme arvojemme mukaisesti yhdessä hyvin aikein, aina promeiningillä, kaveria paremmaksi pelaten ja 100 % vastuun kantaen.

Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 1 000 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 2 300 henkilöarviota. Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

Sijainti: Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki

 

Logo

Asiakkuuspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!