Asiakkuuspäällikkö

Haemme Loimualle Jyväskylään energistä

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ.

Hoidat lämmitysliiketoimintamme asiakkuuksia Jyväskylässä ja Heinolassa. Vastaat samalla yhtiön nykyisten ja uusien tuotteiden ja asiakasratkaisujen myynnistä kyseisellä alueella. Asiakkuuksien hoidossa teet läheistä yhteistyötä aluepäälliköiden sekä muun myynti- ja tukifunktio-organisaation kanssa. Tarvittaessa tuet asiakkuuksien hoidossa myös yhtiön muita toimipaikkoja ja osallistut aktiivisesti yhtiön asiakasratkaisujen kehitykseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta, sekä kokemusta ja näyttöjä aktiivisesta ja pitkäjänteisestä B2B -asiakkuustyöstä sekä ratkaisumyynnistä. Olet luonteva ja sanavalmis konsultoivan asiakkuustyön tekijä, ja pystyt sujuvasti löytämään ratkaisumalleja asiakkaiden tarpeisiin. Kykenet viemään useita hankkeita samanaikaisesti ja tehokkaasti eteenpäin tavoitteiden mukaisesti. Olet innovatiivinen ja osallistut mielelläsi liiketoiminnan kehitystyöhön. Työssäsi tarvitset hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Kokemuksen ja koulutuksen talotekniikka-, LVI- tai energia-alalta katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset edut. Samalla tarjoamme sinulle kasvupolun vaativampiin tehtäviin ja hyvät kehitysmahdollisuudet innovatiivisessa ja energisessä työympäristössä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuus- ja kehitysjohtaja Miikka Veikkola, puh. 050 453 6296 tai aluepäällikkö Timo Piippanen, puh. 040 724 2333.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 28.11.2021 mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi. Merkitse otsikkokenttään hakemasi tehtävä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Loimua

Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja. Haluamme toimia asiakkaillemme luotettavana lähikumppanina. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan eduksi. Kaukolämpö- ja maakaasuasiakkaita meillä on usealla paikkakunnalla ympäri Suomen. Näiden lisäksi tarjoamme energia-, valvomo-, käyttö- sekä kunnossapitoratkaisuja teollisuudelle sekä kiinteistöille.

Saamme lämmön elämään!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!