Asiakkuuspäällikkö

Etsimme Eezy Henkilöstöpalveluille päivittäistavarakauppoihin keskittyvää Asiakkuuspäällikköä!

Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Joustavat työmuodot, työntekijöiden vastuullinen välittäminen ja organisaatioiden kehittäminen ovat kaiken toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat yrityksiä ja työntekijöitä onnistumaan!

Asiakkuuspäällikkönä vastaat oman alueesi kaupan alan asiakassuhteiden ylläpitämisestä, kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta.

Toimit yhteyshenkilönä kaupan alan yritysasiakkaillemme vastaten yhteistyön onnistumisesta sekä uusissa että jo olemassa olevissa asiakkuuksissa, tarjoat yritysasiakkaidemme käyttöön Eezyn laadukkaita henkilöstöpalveluita ja kehität monipuolisesti asiakassuhteita omalla tavallasi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja etsimme kollegaa, joka haluaa sitoutua kasvavaan yritykseemme pitkäksi aikaa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, ja asiakkuutesi sijaitsevat kaikki Uudenmaan alueella. Oman auton käyttömahdollisuus auttaa tehtävässä suoriutumista. 

Onnistumisesi avainsanat

Meille on arvokasta, että tiedät, mitä päivittäistavarakaupassa tapahtuu ja minkälaisia henkilöstötarpeita siellä on.

Olet esimerkiksi työskennellyt kaupan alalla osastovastaavana tai osastopäällikkönä, ja olet nyt kiinnostunut jatkamaan uraasi henkilöstöpalveluiden kentällä. Olemme kuitenkin avoimia erilaisille urataustoille päivittäistavarakaupan saralla, joten jos tunnet paikan olevan sinulle oma, laita hakemusta!

Tehtävässä onnistut parhaiten, jos olet verkostoitumiskykyinen ja tavoitteellinen tyyppi, jolla on aito halu luoda uusia kumppanuuksia ja auttaa yritysasiakkaitamme saamaan henkilöstötarpeensa täytettyä.

Tule mukaan rakentamaan Eezyn kasvutarinaa

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Asiakkuuspäällikkönä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Henkilöstöedut, mahtavat työkaverit, monipuoliset uramahdollisuudet ja työelämän unelmat toteutuvat Eezyllä.

Tuleva esihenkilösi Mikaela lähettää terveisiä:

”Tiimini on muodostumassa vuoden 2023 alussa, ja tulevassa tiimissäni tulee olemaan sekä vanhoja konkareita että tulevaisuuden osaajia. Tämä tiimiläisten osaamisen ja asenteen monipuolisuus onkin ’se juttu’, joka luo hyvän ilmapiirin ja mahdollistaa kaikkien onnistumisen omassa työssään. Oma mottoni on: 'Jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta, jokainen päivä ja asiakas on erilainen'. Sinut toivottavat tervetulleeksi itseni lisäksi: Ilari, Essi, Konsta, Suzanna ja Jenni.”

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 30.1.2023 Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä hakemuksesi.

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Eezy Oyj

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Sijainti: Itämerenkatu 3 A, 00180 Helsinki
Logo

Asiakkuuspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!