Asiakkuuspäällikkö

 

Asiakkuuspäällikkö                  

 

Haemme nykyisistä asiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta vastaavaa asiakkuuspäällikköä. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle. Tehtävä on organisaatiossa uusi.

Asiakkuuspäällikkönä hoidat nykyisiä julkisen sektorin asiakkuuksia, teet uusasiakashankintaa, otat vastuun tarjous- ja myyntimateriaalien hallinasta sekä vetovastuun asiakaspalavereista.Yhtiön tavoitteena on kasvaa Pirkanmaalla hankkimalla uusia omistaja-asiakkaita. Asiakkuuspäällikön tehtävällä tulee olemaan ratkaiseva merkitys yhtiön tavoitteiden toteutumisessa.

 

Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa In-house toiminnan ymmärtäminen, laaja kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta rakennus- ja kiinteistöalalta, sekä kokemus erityisesti yhtiömaailmasta. Samoin kokemus ja verkostot Pirkanmaan kuntien ja kuntayhtiöiden päättäjien kanssa toimimisesta on eduksi. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Edellytämme hakijalta kykyä verkottua, luoda uusia kontakteja, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen, innostut ja osaat itsenäisesti johtaa omaa toimintaasi.

 

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen työn ja laajan tehtäväkentän sekä huippuammattilaisten tuen työssä onnistumiseen. Tarjoamme myös hyvät ja kattavat henkilöstöedut erityisesti työhyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnin etenemisestä antaa ma 13.6. eteenpäin antaa Eezy Personnelin konsultti Tero Hassinen, puh.  050 388 3039, tero.hassinen@eezy.fi.

 

Jätä hakemuksesi Eezy Personnelin sivujen kautta www.eezypersonnel.fi viimeistään 26.6.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Tilapalvelut Oy

Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki. Ylläpidossamme on lähes 1000 erilaista rakennusta kouluista, vapaa-aikatiloista ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin.

Työyhteisöömme kuuluu noin 240 rakennusalan ammattilaista. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti toimistolla tai etänä.

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!