Asiantuntija, EU Projektitalous

Oletko monipuolinen projektien talouden ja hallinnon osaaja ja kiinnostaako sinua työskennellä liiketoiminnan tukena erilaisissa EU rahoitteisissa tutkimusprojekteissa? 

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista. 

Etsimme nyt joukkoomme asiantuntijaa projektitalouteen

Projektitalouden asiantuntijana työskentelet osana VTT:n taloustiimiä, jonka vastuualueena on erilaisten EU rahoitteisten projektien talouden ja hallinnon tehtävät koko projektin elinkaaren ajan. Tuotamme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua liiketoiminnalle, ja näin mahdollistamme projektipäälliköiden keskittymisen projektien sisältöön ja huippututkimukseen. 

Tehtäviisi kuuluvat: 

 • EU:n rahoittamien tutkimus- ja innovaatioprojektien talous- ja hallintotehtävät
 • Rahoitusehtojen ja sääntöjen tulkinta sekä projektipäällikön tukeminen hankevalmistelussa
 • Opastaminen ja neuvonta projektien talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa mm. budjetointi, talouden seuranta, talousraportointi ja tilintarkastusten järjestäminen
 • Projektien seuranta ja hallinnointi toiminnanohjausjärjestelmässä

Osana työyhteisöä kehität toimintatapoja ja tuet tiimiä omalla osaamisellasi. Teet tiivistä yhteistyötä organisaation eri toimintojen kanssa ja osallistut mahdollisuuksien mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin. Yllä mainittujen tehtävien lisäksi tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää muita tiimin vastuualueelle kuuluvia vastuutehtäviä. Näitä voidaan osin muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on:

 • EU:n puiteohjelmahankkeiden rahoitusehtojen ja sääntöjen tuntemusta sekä osaamista eri rahoitusinstrumenteista
 • Kokemusta monipuolisista projektien talouden ja hallinnon tehtävistä, projektin elinkaaren hallinnasta sekä projektilaskennasta 
 • Liiketoiminnan ja talouden perusprosessien ymmärrystä
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksella hankittua vastaavaa osaamista
 • Vahva suomen ja englannin kielten taito

Työskentelet aktiivisesti ja oma-aloitteisesti projektipäällikön ja liiketoiminnan kumppanina kohti yhteistä tavoitetta. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelyäsi kuvaa asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys. Tartut ennakkoluulottomasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisiin haasteisiin ja työtehtäviin sekä nautit myös työhön sisältyvien rutiininomaisempien tehtävien hoitamisesta. Tehtävän kannalta tärkeää on myös huolellinen työskentelyote sekä töiden suunnitteluun ja ajanhallintaan liittyvät taidot. 

Me tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellistä työtä. VTT:llä pääset ammatillisen osaamisesi avulla ratkaisemaan aikamme suurimpia haasteita tieteen ja innovaatioiden kautta. Tutkimuksellamme tähtäämme systeemisten ja teknologisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja huippuluokan digitaalisten järjestelmien luomiseen. VTT:llä pääset osallistumaan tähän merkitykselliseen muutokseen oman ammatillisen osaamisesi kautta. Lue lisää strategiastamme – eksponentiaalisen toivon polku, sekä organisaatiokulttuuristamme, jonka avulla rakennamme maailman merkityksellisintä työpaikkaa.     
 • Inspiroivan yhteisön. VTT yhdistää kaikki innovaatioiden huippualat kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan. VTT:läisenä pääset rakentamaan tieteen ja teknologian tulevaisuutta. 
 • Ura- ja oppimismahdollisuuksia. Tieteellisenä asiantuntijaorganisaationa panostamme paljon oppimiseen ja kehittymiseen sekä tuemme henkilöstöämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa uusien vastuiden kautta. Tästä syystä VTT:llä viihdytäänkin niin kauan – keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 10 vuotta. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan, VTT on oikea paikka viedä urasi uudelle tasolle.
 • Tukea hyvinvoinnillesi. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten pidämme heistä hyvää huolta. Panostamme tiimityön ja johtajuuden kehittämiseen sekä tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita työ- ja perhe-elämän hyvän tasapainon mahdollistamiseksi. Kuuden viikon palkallisen loman lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja, harrastuskerhoja sekä vapaaehtoisia hyvinvointipalveluita, kuten meditaatio-ohjelmia ja kognitiivisen ergonomian koulutusta. 

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointiportaalissamme 21.8.2022 mennessä. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme. 

Innostuitko ja haluat kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Elise Kovanen (Team Leader, EU Project finance) 4.8. tai 9.8. puh. +358 50 467 3904. 

Me odotamme yhteydenottoasi!  

Työpaikan sijainti: Työskentelypaikkakuntana voi olla toiveesi mukaan Espoo, Tampere, Jyväskylä tai Oulu. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on 80 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista.   

VTT – beyond the obvious.

Katso muut avoimet työpaikkamme ja lue lisää meistä urasivuiltamme.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!