Asiantuntija, Group Control, Reporting and Systems

Etsitkö uusia mahdollisuuksia ammatillista kasvua tukevassa organisaatiossa? Haluaisitko käyttää asiantuntemustasi kestävän tulevaisuuden edistämiseen työskennellessäsi inspiroivassa yhteisössä tieteen ja teknologian ytimessä? Nautitko raportoinnin kehittämisestä ja käytännön toteutuksesta sekä talouden järjestelmiin liittyvistä pääkäyttäjätehtävistä? VTT saattaa olla etsimäsi työpaikka.


VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimuslaitoksista. Meitä VTT:läisiä yhdistää uteliaisuus, intohimo oppimiseen ja pyrkimys ratkoa aikamme suurimpia haasteita ja kääntää ne kestävään kasvuun ja hyvinvointiin. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2000 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla. Tutustu meihin tarkemmin tutustumalla VTT:n tutkimusinfrastruktuuriin VTT Worldissä.

Etsimme nyt tiimiimme kehityshenkistä asiantuntijaa

Group control, reporting and systems -tiimin tehtäviin kuuluvat VTT-tasoisen raportoinnin kehittäminen ja käytännön toteutus sekä talouden järjestelmiin liittyvät pääkäyttäjä- ja tukitehtävät. Sekä raportointi että järjestelmät rakentuvat projektiliiketoiminnan pohjalta huomioiden talouden eriyttäminen kaupalliseen toimintaan ja strategiseen tutkimukseen. Talouden järjestelmistä tiimissä hoidetaan projektilaskentaan sekä talouden suunnitteluun ja ennustamiseen liittyvät sovellukset. Näiden sovellusten osalta tiimi on loppukäyttäjien ensisijaisen tukikontakti. Tiimi toimii kahdella paikkakunnalla, joten toimipaikkasi voi olla joko Tampere tai Espoo.

Haemme nyt asiantuntijaa työskentelemään sekä raportointiin että talouden järjestelmiin liittyvien tehtävien parissa. 

Työnkuvaasi kuuluu:

  • kuukausittainen johdon raportointi ja sen kehittäminen
  • uudistuvan raportoinnin suunnitteluun ja määrittelyyn osallistuminen sekä käytännön toteutus (ml. business intelligence -työkalut)
  • tiimin vastuulla olevien järjestelmien ylläpito ja kehitys
  • sisäisen laskennan periaatteiden kehittäminen
  • kehityshankkeisiin osallistuminen sisäisen laskennan asiantuntijana

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto, esim. tradenomi tai KTM
  • aiempaa työkokemusta raportoinnin toteuttamisesta, sisäisestä laskennasta ja/tai talouden järjestelmien ylläpidosta esim. pääkäyttäjänä
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Aikaisempi kokemus käyttämistämme järjestelmistä (Cognos analytics, Power BI, Oracle EBS; projekti- ja kirjanpito-osasovellukset, Planning analytics) sekä projektiliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Myös mahdollinen kokemuksesi järjestelmäprojekteista, järjestelmien käyttöönotosta ja määrittelyistä katsotaan eduksesi.

Etsimämme henkilön tunnusmerkit: 

Henkilönä olet kykenevä työskentelemään ja keskustelemaan sujuvasti sekä teknisistä toteutuksista vastaavien henkilöiden, että järjestelmien ja raporttien loppukäyttäjien kanssa. Hahmotat kokonaisuuksia hyvin ja ymmärrät eri asioiden välisiä loogisia yhteyksiä. Itsenäisen, itseohjautuvan ja järjestelmällisen työskentelytavan ohella olet avoin, joustava ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja.

Me tarjoamme sinulle:

Merkityksellistä työtä. VTT:llä pääset ammatillisen osaamisesi avulla ratkaisemaan aikamme suurimpia haasteita tieteen ja innovaatioiden kautta. Tutkimuksellamme tähtäämme systeemisten ja teknologisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja huippuluokan digitaalisten järjestelmien luomiseen. VTT:llä pääset osallistumaan tähän merkitykselliseen muutokseen oman ammatillisen osaamisesi kautta. Lue lisää strategiastamme – eksponentiaalisen toivon polku, sekä organisaatiokulttuuristamme, jonka avulla rakennamme maailman merkityksellisintä työpaikkaa.     

Inspiroivan yhteisön. VTT yhdistää kaikki innovaatioiden huippualat kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan. VTT:läisenä pääset rakentamaan tieteen ja teknologian tulevaisuutta.

Ura- ja oppimismahdollisuuksia. Tieteellisenä asiantuntijaorganisaationa panostamme paljon oppimiseen ja kehittymiseen sekä tuemme henkilöstöämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa uusien vastuiden kautta. Tästä syystä VTT:llä viihdytäänkin niin kauan – keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 10 vuotta. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan, VTT on oikea paikka viedä urasi uudelle tasolle.

Tukea hyvinvoinnillesi. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten pidämme heistä hyvää huolta. Panostamme tiimityön ja johtajuuden kehittämiseen sekä tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita työ- ja perhe-elämän hyvän tasapainon mahdollistamiseksi. Kuuden viikon palkallisen loman lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja, harrastuskerhoja sekä vapaaehtoisia hyvinvointipalveluita, kuten meditaatio-ohjelmia ja kognitiivisen ergonomian koulutusta.

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointiportaalissamme viimeistään sunnuntaina 9.10.2022. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.

Innostuitko ja haluat kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jaana Heino, jaana.heino@vtt.fi, +358405541281, torstaina 22.9. klo 9–10, maanantaina 26.9. klo 10–11 ja torstaina 29.9. klo 13–14.

Odotamme yhteydenottoasi innolla!

Sijainti: Espoo, Tampere

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on 80 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista.   

Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!