Asiantuntija, rahoitusasiakirjojen käsittely ja päätösten toteutus

Haluaisitko olla osa innostunutta ja asiantuntevaa joukkuettamme?

Haemme asiantuntijaa käsittelemään vakuuksia ja toteuttamaan rahoituspäätöksiä

Asiantuntijana avaintehtäviäsi ovat asiakaspalvelu,  rahoitus- ja vakuusasiakirjojen siirtäminen sähköiseen arkistoon ja vakuuksien palauttaminen asiakkaille. Toteutat myös rahoitussopimuksiin liittyviä muutoksia päätösten mukaisesti. Tehtävässä pääset perehtymään ja oppimaan myös luotto- ja takausasiakirjojen valmistelua ja rahoitusten voimaan saattamista rahoituspäätösten mukaisesti. Sinulla on tukenasi kannustava ja osaava noin 20 henkilön tiimi.

Tärkeimmät yhteistyökumppanisi ovat yritysasiakkaamme, pankit/rahoituslaitokset ja me kaikki finnveralaiset.

Odotamme sinulta

Onnistut tässä liiketoimintamme kannalta tärkeässä tehtävässä parhaiten kun sinulla on tehtävää tukeva kaupallinen koulutus. Kokemuksesi vastaavanlaisista tehtävistä esim. pankissa tai muussa rahalaitoksessa tukee sinua tehtävässä. Yhtä tärkeää kuin osaamisesi, on halu luoda hyviä asiakaskokemuksia. Henkilönä arvostat itsenäisyyttä ja vastuullisuutta työssäsi. Sinulla on ratkaisuhakuinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä palvelet asiakkaita suomen, englannin ja ruotsin kielellä.

Tarjoamme sinulle

Kanssamme teet työtä, josta olemme ylpeitä – ja jolla on tarkoitus! Meillä pääset hyödyntämään jo kertynyttä osaamistasi sekä kasvamaan ja kehittymään yritysrahoitus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Meillä on modernit työkalut, joustavat työaika- ja hybridityöjärjestelyt sekä kivoja käytäntöjä, joilla huolehdimme mm. yhteisöllisyydestämme ja uusien finnveralaisten perehdytyksestä. Toimipaikkasi sijaitsee Kuopiossa, koska osa työtehtävistäsi edellyttävät toimipisteellä työskentelyä.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 29.11.2022 mennessä.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää tehtävästä:  21.11. klo 15-16 tai 28.11. klo 10-11.30 tiimipäällikkö Sanna Loukkola p.  040 125 8777.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen 12 kuukautta

Finnvera

 

Puhelin: 029 460 11
Sähköposti: rekry@finnvera.fi
Sijainti: Kallanranta 11
Logo

Asiantuntija, rahoitusasiakirjojen käsittely ja päätösten toteutus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!