Asiantuntija, rahoituspäätösten toteutus

Haluaisitko olla osa innostunutta ja asiantuntevaa joukkuettamme?

Haemme asiantuntijaa toteuttamaan rahoituspäätöksiämme

Asiantuntijana avaintehtäviäsi ovat asiakaspalvelu, myönteisten rahoituspäätösten toteutus sekä esittelytyön tukeminen. Nyt haemme vahvistusta etenkin suurempien (yli 300te) hankkeiden toteutukseen. Toteutat myös rahoitussopimuksiin liittyviä muutoksia päätösten mukaisesti. Sinulla on tukenasi kannustava ja osaava noin 20 henkilön tiimi.

Tärkeimmät yhteistyökumppanisi ovat yritysasiakkaamme, pankit/rahoituslaitokset ja me kaikki finnveralaiset.

Odotamme sinulta

Onnistut tässä liiketoimintamme kannalta tärkeässä tehtävässä parhaiten, kun sinulla on tehtävää tukeva kaupallinen koulutus. Kokemuksesi vastaavanlaisista tehtävistä esim. pankissa tai muussa rahalaitoksessa tukee sinua tehtävässä. Suurempien hankkeiden toteuttaminen edellyttää sinulta projektimaista työskentelyä ja kykyä toimia osana eri alojen ammattilaisista koostuvaa joukkoa.

Yhtä tärkeää kuin osaamisesi, on halu luoda hyviä asiakaskokemuksia. Henkilönä arvostat itsenäisyyttä ja vastuullisuutta työssäsi. Sinulla on ratkaisuhakuinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä palvelet asiakkaita suomen, englannin ja ruotsin kielellä. Onnistuvathan sinulta myös puhelinkeskustelut näillä kielillä?

Tarjoamme sinulle

Kanssamme teet työtä, josta olemme ylpeitä – ja jolla on tarkoitus! Meillä pääset hyödyntämään jo kertynyttä osaamistasi sekä kasvamaan ja kehittymään yritysrahoitus- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Meillä on modernit työkalut, joustavat työaika- ja hybridityöjärjestelyt sekä kivoja käytäntöjä, joilla huolehdimme mm. yhteisöllisyydestämme ja uusien finnveralaisten perehdytyksestä. Tehtävässä voit sijoittua valintasi mukaan Helsingin, Kuopion, Tampereen, Turun tai Vaasan toimipisteeseemme.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää tehtävästä: asiantuntijapalveluiden päällikkö Heli Lehtinen, p. 029 460 2886 torstaina 23.3. klo 13-15 ja torstaina 30.3. klo 14-16.

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva
Logo

Asiantuntija, rahoituspäätösten toteutus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!