Asiantuntija, tietoliikenneverkot

MPY Telecom Oyj:n liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia työkavereita joukkoomme

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa mm. suurissa asiakasverkkototeutuksissa, operaattoritason verkon laajentamisessa sekä teknologiakehityksessä. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille, tietoliikenneverkkojen asiantuntija

Haemme kokenutta tietoliikenneverkkojen asiantuntijaa. Tehtävänäsi on ylläpitää ja suunnitella MPY:n laajenevaa tietoliikenneverkkoa. Ylläpidät ja tuotat operaattoritason tietoliikennepalveluita niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Palomuuriteknologiat, LAN, WLAN, SD-WAN ja VPN-ratkaisut ovat sinulle tuttuja ja olet työskennellyt niiden parissa.

Työskentelet osana kokenutta tietoliikennetiimiä, joka on tukena työssäsi. Jaat tietoa aktiivisesti myös itse ja pystyt tuottamaan selkeää dokumentaatiota. Tietoliikennetiimi työskentelee aktiivisesti yhteistyössä MPY:n muiden yhtiöiden toimintojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia keskeisessä roolissa palveluidemme kehittämisessä ja kasvaa ammatillisesti erilaisten järjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Tehtävä rakentuu myös sinun osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Olemme taitavia soveltamaan parhaita käytäntöjä etätyöhön ja virtuaalisten, maantieteellisesti hajallaan olevien tiimien johtamiseen, joten voit tehdä töitä asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Välillä on fiiliksen takia kuitenkin kiva nähdä kasvotusten. Sijaintikuntamme ovat Vantaa, Oulu, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Joensuu, Kouvola ja Ylivieska.

 

Toivomme sinulta:

  • Osaamista ja kokemusta operaattoritason tietoliikenneverkkojen, lähiverkkopalveluiden sekä palomuuri- ja tietoturvapalveluiden ylläpidosta ja suunnittelusta
  • 5-10 vuoden kokemusta tietoliikennepalveluiden ylläpidosta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi tietoliikenteen sertifioinnit.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää  työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat.

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, riittää, että lähetät linkin LinkedIn-profiiliisi oheisen hakulinkin kautta, niin me otamme sinuun yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille ansioluettelosi ja hakemuksesi. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Eemeli Kohvakkaan puhelimitse 0440190266 tai sähköpostitse eemeli.kohvakka@mpy.fi

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Logo

Asiantuntija, tietoliikenneverkot

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!