Asiantuntija (ympäristö)

Lounais-Suomen Jätehuolto
Kuormakatu 17, Turku
Toistaiseksi voimassa oleva
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme kehityspalveluiden ympäristö -osatoimintoon asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa jätehuollon ympäristölupien valmistelua, ympäristövaikutusten seurantaa, ympäristöriskien arviointia, ympäristöraportointia sekä ympäristöasiantuntijana toimiminen osana yhtiön kehityshankkeita. Työskentely kiertotalouden ympäristöasioiden parissa on monipuolisista sisältäen lisäksi paljon sidosryhmäyhteistyötä konsulttien ja viranomaisten kanssa. Työsi on itsenäistä, mutta ei yksinäistä: työparinasi työskentelee kokenut asiantuntija ja saatavilla on koko organisaatiomme monialainen tuki.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Työssä tai opinnoissa hankittu kokemus ympäristölupien valmistelusta, ympäristönäkökohtien huomioimisesta suunnitteluprosesseissa sekä ymmärrys YVA-/lupaprosessista katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kiinnostusta ympäristön tilan seurantaan sekä ympäristöasioiden kehittämiseen. Työssä menestymisessä auttavat vuorovaikutteisuus, aloitekyky sekä innostunut asenne kiertotalouden ympäristöasioihin. Työtehtävien painotusta voidaan harkitusti muokata osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Tarjoamme kattavat henkilökuntaedut, vakaan työsuhteen sekä kiinnostavan paikan kiertotalouden kehityksen aallonharjalla. Työn tekemisen ehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Teemu Jutila, puh. 050 595 2215 ja sähköposti teemu.jutila@lsjh.fi. Tavoitettavissa puhelimitse klo 15-16 tiistaina 19.9, maanantaina 25.9 ja perjantaina 29.9.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi (CV) ja palkkatoiveesi viimeistään 1.10.2023 rekrytointikanavamme kautta täyttämällä ilmoituksesta löytyvä hakulomake.

 

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • 3-5 vuoden työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
  • ajokortti

Lisäksi eduksesi on:

  • kokemus ympäristöluvituksista
  • kyky tuottaa selkeää tekstiä ja raportteja
  • innostunut asenne ympäristöasioiden kehittämiseen
  • YVA-prosessin tuntemus

Lounais-Suomen Jätehuolto

Ota yhteyttä:

Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on 18 kunnan omistama yhtiö, joka huolehtii kuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Palveluja tarjotaan myös kuntien kiinteistöille. Toimialueella asuu noin 440 000 asukasta, vapaa-ajan asuntoja alueella on noin 40 000. Yhtiön liikevaihto on noin 29 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtiön tavoitteena on pienempi kuorma huomiselle.

Yhtiö työllistää vuodenajasta riippuen noin 150 henkilöä vuodessa. LSJH rakentaa vankkaa pohjaa jätelaitosten sekä yksityisten ja julkisten toimijoiden kiertotalousyhteistyölle. Yhtiö toimii sekä veturina että yhteistyökumppanina monissa kiertotalouden edistämishankkeissa. Innovatiivisia ja innostavia kehityshankkeita on jo käynnissä esimerkiksi poistotekstiilin keräykseen ja kierrätykseen sekä uusiutuvaan energiaan liittyen.

Logo

Asiantuntija (ympäristö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!