Assistant Controller

Bravida Finland Oy
Valimotie 21
Haku alkaa ja päättyy

Vahvistamme nyt tiimiämme ja haemme

Assistant Controlleria

 

Toimit kahden Business Controllerin tiimissä. Työssäsi pääset olemaan liiketoiminnan tärkeänä tukena ja tekemään tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan eri osa-alueiden kanssa; seuraat, analysoit, ohjaat ja kehität.

Monipuolinen roolisi koostuu seuraavista tehtävistä

- Projektien ja service-toimeksiantojen taloudellinen seuranta ja raportointi

- Liiketoiminnan tukeminen siinä, että hankkeet toteutetaan "Bravida Way":n mukaisesti

- Osallistuminen tilinpäätöksen ja raportoinnin suunnitteluun ja toteutukseen

- Osallistuminen yritysostoprosesseihin

- Erilaisten selvitysten ja analyysien tekeminen

Sovit meidän tiimin, jos olet innostunut ja oma-aloitteinen. Tartut asioihin tehokkaasti ja kehität prosesseja tarpeen mukaan. Vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa on sinulle mieluista ja luontevaa. Olet aidosti kiinnostunut liiketoiminnasta ja motivoidut mahdollisuudesta tukea omalla työlläsi yrityksen toiminnan kehittymistä edelleen. Olet analyyttinen, tarkka ja kiinnostunut datasta sekä siitä, mitä se kertoo. Numeroilla johtamisen näkökulma on sinulle tuttu.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 1-2 vuotta työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, joihin on liittynyt jonkinlaista kosketuspintaa liiketoimintaan. Hallitset suomen ja englannin kielet sujuvasti. Arvostamme lisäksi ymmärrystä projektiliiketoiminnasta ja kokemusta ERP -järjestelmistä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten. Bravidan Helsingin toimisto sijaitsee Pitäjänmäellä.

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat työterveyden palvelut ja huumorintajuiset kollegat.

 

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 31.10.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätiedot: Heidi Tuomikorpi, konsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

Bravida Finland Oy

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa.  Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä.

Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 12 000 työntekijää ja toimintaa yli 180 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!