Assistant Controller

Etsimme Finance and Data Analytics -tiimiin lisävahvistusta!

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtäviisi kuuluvat erityisesti yrityksen ulkoinen laskenta, konserniraportointi ja raportoinnin kehittäminen. Näiden lisäksi osallistut budjetointi- ja ennusteprosesseihin. Tuet Suomen johtavan SaaS-palveluntarjoajan kasvua skaalautuvan ja tehokkaan raportoinnin avulla. Rutiinitehtävät hoidat ylpeydellä ja kehität talouden prosesseja proaktiivisesti. 

Millaista osaamista tarvitsemme?

Työskentelemme Visman ohjelmistotyökalujen kanssa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta juuri näistä työkaluista. Netvisor-osaamisen katsomme kuitenkin eduksesi.  Voit olla työuran alussa oleva talentti tai sinulle on jo ehtinyt kertyä kokemusta controlling-tehtävistä. Hyvän pohjan tehtävään antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, analyyttinen ja ratkaisukeskeinen. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Tuot omalla persoonallasi ja positiivisella asenteella lisämaustetta yhteisöömme. Tehtävässä teet yhteistyötä yli funktio- ja tiimirajojen. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. 

Miksi hakea?

Tehtävämme sopii ihmisen kokoisia, mutta haastavia tavoitteita asettavalle ja vastuusta nauttivalle controllerille. Toimit osana ammattitaitoista Finance and Data Analytics -tiimiä, jolta saat myös varauksettoman tuen työhösi ja kehittymiseesi! Tiimissä on monipuolisesti osaamista ja erilaisia taustoja sekä keskusteleva ja avoin ilmapiiri.

Olemme saaneet tunnustusta Great Place to Work -yrityksenä kymmenenä peräkkäisenä vuonna ja panostamme työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla monipuolisia etuja niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingin Triplassa ja Lahdessa, mutta voit työskennellä myös etänä tai Visman muilta toimistoilta mistä päin Suomea tahansa. Voit lukea lisää meillä työskentelystä täältä.

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta mielellään lisää!

Jätäthän CV:n tai LinkedIn-profiilisi sekä mahdollisen hakukirjeesi oheisen linkin kautta. Pyrimme löytämään sopivan henkilön tehtäväämme mahdollisimman pikaisesti, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 14.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Finance & Analytics, Antti Waris, puh. 045 1275405. Tavoitat Antin puhelimitse joko 5.8.2022 klo 13-14 tai 11.8.2022 klo 9-10.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!