Assistentteja/Sihteereitä

Hae tätä työpaikkaa

Haemme usein asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla motivoituneita ASSISTENTTEJA/SIHTEEREITÄ eripituisiin määräaikaisiin ja myös vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäväsi:
Työtehtävät vaihtelevat toimeksiannon mukaan ja näihin sisältyy usein toimistosihteerin/-assistentin tehtäviä, kuten esimerkiksi erilaisten juoksevien asioiden hoitaminen ja toimiston yleisestä toimivuudesta vastaaminen, asiakkaiden vastaanottaminen, asiakaspalvelu, matka- ja hotellivarausten tekeminen sekä kalenterin hallinta. Tehtävään voi sisältyä myös avustaminen erilaisten toimeksiantojen hoitamisessa, asiakasyhteyksien ylläpito ja erilaiset muut asiakaspalvelutehtävät sekä hallinnolliset rutiinit.

Toivomme sinulta:
Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi, tradenomi tai vastavalmistunut ekonomi. Sinulla on jonkin verran työkokemusta toimistotyöstä, mieluiten sihteerin tai assistentin tehtävistä. Omaat hyvät IT-taidot ja opit nopeasti ja mielelläsi uutta. Henkilönä toivomme sinun olevan ahkera, joustava, tehokas, huolellinen, aikaansaava ja yhteistyökykyinen. Lisäksi toivomme sinun olevan työhösi sitoutunut, palveluhenkinen ja mukava tiimin jäsen.

Kiinnostuitko?
Mikäli assistentin/sihteerin tehtävät ovat lähellä sydäntäsi, lähetä meille hakemuksesi "Hae tätä työpaikkaa"-painikkeen kautta. Kerrothan minkälaisista assistentin/sihteerin tehtävistä olet kiinnostunut ja liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Assistentteja/Sihteereitä
  • Adiente
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Logo

Assistentteja/Sihteereitä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!