Assistentti

Finanssiala ry (FA) on etujärjestö, jonka jäseniä ovat Suomessa toimivat pankit, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöt, sijoitusrahasto- ja rahoitusyhtiöt sekä arvopaperivälittäjät. FA:n toimistossa työskentelee 55 finanssialan osaajaa.

 

FINANSSIALA RY HAKEE ASSISTENTTIA

Etsimme hyvähenkiseen ja välittömään asiantuntijajoukkoomme assistenttitehtävistä kiinnostunutta oma-aloitteista, nopeasti ja itsenäisesti oppivaa henkilöä, joka viihtyy assistenttipoolin tiimipelaajana vuosia.

Assistentti työskentelee assistenttipoolissa kolmen muun kollegansa kanssa. Poolissa assistentit hoitavat sekä yhteisiä tehtäviä että kullekin erikseen vastuutettuja tehtäviä. Yksi nykyisistä assistenteista avustaa pääasiassa toimitusjohtajaa.

Assistenttipoolin tehtäviin kuuluvat mm. kokousjärjestelyt, matkavaraukset, tilaisuuksien järjestelyt, taloushallinnon avustavat tehtävät, CRM-järjestelmän päivittäminen ja järjestelmän kehittäminen yhdessä tietohallinnon kanssa, FA:n lausuntoliikenteen koordinointi sekä useat toimiston juoksevat asiat ja yhteydenpito yhteistyökumppaneihin.

Odotamme sinulta:

Pystyt itsenäiseen työhön, mutta toimit luontevasti myös koko työyhteisössä ja pienessä tiimissämme. Haluat työskennellä monipuolisissa ja vaativissa tehtävissä - rutiinejakaan kaihtamatta. Työssäsi auttaa taito pitää moninaiset langat käsissä kiireenkin keskellä.

Toivomme sinulta:

 • Vähintään muutaman vuoden kokemusta samantyyppisistä tehtävistä.
 • Soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai merkonomi.
 • Positiivista palveluasennetta ja oma-aloitteisuutta, ripeää asioihin tarttumista.
 • Huolellisuutta, joustavuutta ja yhteistyötaitoja.
 • Halua kehittää oma-aloitteisesti toimintaa.
 • Kokemusta erilaisten tilaisuuksien järjestelyistä sekä matka- ja kokousjärjestelyistä.
 • Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön. Englannin kielen taitoa tarvitaan melko harvoin mutta se on kuitenkin tärkeä hallita. Ruotsin kielen taito ei ole välttämätön mutta eduksi.
 • Aktiivisuutta opetella uusia järjestelmiä ja tekniikkaa.
 • Kokemusta esim. seuraavista järjestelmistä:  
  • MS Office työkalut (Word, PowerPoint, Excel, Teams, Yammer)
  • M2 -järjestelmä matka- ja kululaskuille
  • Lyyti- ja Webropol -järjestelmät
  • MS Dynamics CRM-järjestelmä
  • Talenom Online taloushallinnan järjestelmä ostolaskuille (ja myyntilaskuille)

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan finanssialan ja yhteiskunnan eri sektoreille, mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät, joissa pääset kehittämään itseäsi sekä kilpailukykyiset henkilöstö- ja työsuhde-edut. Henkilöstön työilmapiirimittauksissa saamme poikkeuksetta huipputulokset, joten seuraasi saat varmasti huippumukavat työtoverit. Moderni ja viihtyisät puitteet tarjoava toimistomme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 27.9.2021 osoitteeseen https://ats.talentadore.com/apply/assistentti/8RMA2m

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä talous- ja hallintopäällikkö Jaakko Auersalolta sähköpostitse jaakko.auersalo@finanssiala.fi tai puhelimitse 14.9. klo 16:00-17:00, 16.9. klo 8:00-9:00 ja 20.9. klo 15:30-16:30, puh. 020 793 4215.

Lisätietoja voit myös kysyä Eezy Personnelin seniorikonsultti Miikka Uurto miikka.uurto@eezy.fi  puh. 050 527 1868

Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian ja aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!